mrb canım benim eltim üç sene önce normal doğum yaptı bebeği 4900 doğdu. çok kolay doğum yaptığını söylüyor ama herkesin vücut yapısı farklı. mesela bende hamileyim benim doktorum 4 kilo üstü olursa sezeryan olur diyor. eltim devlet hastanesinde doğum yapmıştı özel doktoru falanda yoktu. senin bebeğin kaç kilo
Şimdilik 4e yakın ama daha 1 haftamız var 40'ı doldurmaya, bi de mazallah günü gecerse iyice dobişko olur sanıyorum..mrb canım benim eltim üç sene önce normal doğum yaptı bebeği 4900 doğdu. çok kolay doğum yaptığını söylüyor ama herkesin vücut yapısı farklı. mesela bende hamileyim benim doktorum 4 kilo üstü olursa sezeryan olur diyor. eltim devlet hastanesinde doğum yapmıştı özel doktoru falanda yoktu. senin bebeğin kaç kilo
5 kilo üzerinde normal doğm yapan birini duydum. Kadıncağızın 2 kaburgası kırılmış.
mrb canim hayirli hamilelikler bende normal dogumdan yanayim ama kisiden kisiye degisebilir benim annem hep iri dogum yapar ben 4 kiloyu gecmisim ikinci kardesim 4 bucuk ucuncu 6 kilo dogdu hepside normal yirtiksiz dikissiz masallah bende hamileyim suan 37 haftalik az kaldi ins bu konuda anneme cekerim kolay dogum yaparim gerci benim sipa iri degil normal hepimize hayirli dogumlar bide annem hep evde ebeyle dogum yaptiMerhaba arkadaşlar benim tecrubeli annelere bir sorum olacak.
Ozellikle -ilk- bebeği iri olup da normal doğum başaran anneler var mı?
Varsa kaç kiloydu tosuncuklar ve neler yaşadınız?
Tecrubelerinize ihtiyacım var
CADIARZU
Doktorumuz onumuzdeki hafta sezaryen olmamı teklif etti bense kesinlikle normalden yanayım.
Sancı da bekleyince gelmiyor meret akannehir
Kafam karışık anlayacağınız..
kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?