Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar 17 günlük bebeğim var 2 kere işitme testinden geçemedi başına gelen varmi sonradan gecen yada işitme testinden geçemeyip ilerki dönemlerde sesleri duyan seslere tepki veren
MerhAba canım annem odyolog bebeklere işitme testi yapıyor merak etme daha sonra geçer kuşağında su kalmış olabiliyor sonradan çoğunluk testi geçiyor kafana takma
MerhAba canım annem odyolog bebeklere işitme testi yapıyor merak etme daha sonra geçer kuşağında su kalmış olabiliyor sonradan çoğunluk testi geçiyor kafana takma
Benim oğlum sol kulağından iki kez kaldı. Üçüncüde geçti. Uyanıkken huzursuzken testten kalabiliyormus bebek. Üçüncü kez teste girerken bebek uyuyordu ve testten geçti. Kalsa tıp fakültesine sevk edeceklerdi. Sıkıntı olsa bile kulak sorunları tedavi ediliyor. O dönem çok araştırdım. İçini rahat tut.
Hanımlar 17 günlük bebeğim var 2 kere işitme testinden geçemedi başına gelen varmi sonradan gecen yada işitme testinden geçemeyip ilerki dönemlerde sesleri duyan seslere tepki veren
O test anı cok zor zaten.bebek uyumazsa.saglikli sonuc elde etmek zor..bebeginiz seslere tepki veriyor mu mesela sizin sesinize vs..siz de anlayabilirsiniz daha cok kucuk kulaginda hala dogdugu andaki sivilar vs oluyor
Çok şükür bugün 1 aylik doktora götürdüm tekrar işitme yapıldı devlette gecti her iki kulaktan da ayın 19 una bera testine yollamıştı ozel artik ona gerek kalmadı şükürler olsun