Çocuk Hastalıkları Bebeği kalça çıkığı ameliyatı olan var mı aramız da?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
bizim zamanımızda doğru düzgün doktora gitmek de yok

aşıdan aşıya sağlık ocağına o zaman böyle bir kontrol de rutinde yokmuş

ayağa kalkıp durmaya başlayınca fark etmişler benimkini

üniversite hastanesine götürmüşler bir hoca varmış ABD den yeni gelmiş adam daha uzaktan bakınca koymuş teşhisi

ama bundan yaklaşık 15 yıl önce bir tanıdığının bebeği olduğunda röntgen çekmişlerdi rutin kalça kontrolü diye

benim oğlan 7 yaşında ona da USG yapmışlardı rutin kontrol diye doğum paketine dahildi

esasen senin benim bile bilgi sahibi olduğum bu konuda çocuk doktoru 2 dk fazla ilgilense demek ki hiç ameliyat vs gerekmeyecek

doktorların yoğunluklarına bir çare bulsalar sistemde hayat herkes için daha kolay geçecek
Kesinlikle öyle.
3 ay önce falan da dile getirmiş yengem. Doktorda gelişme çağında normal demiş. artık ortopediye gösterdiler.

Mutlaka iyi bir doktor görsün,bizde başka bir dr ameliyata gerek yok derken diğeri kesin ameliyat demişti..
Üniversite hastanesi bu konularda daha eğitimlidir herhalde..
İnşallah. Cuma üniversite hastanesinde prof var oraya gidecekler. Bide gebze de özel bir hastanede bir doktordan bahsetti biri. Oraya düşünüyoruz.

Kesinlikle öyle.
3 ay önce falan da dile getirmiş yengem. Doktorda gelişme çağında normal demiş. artık ortopediye gösterdiler.

İnşallah. Cuma üniversite hastanesinde prof var oraya gidecekler. Bide gebze de özel bir hastanede bir doktordan bahsetti biri. Oraya düşünüyoruz.

Hadi bakalım güzel haberler alırsınız inşallah..

bizim zamanımızda doğru düzgün doktora gitmek de yok

aşıdan aşıya sağlık ocağına o zaman böyle bir kontrol de rutinde yokmuş

ayağa kalkıp durmaya başlayınca fark etmişler benimkini

üniversite hastanesine götürmüşler bir hoca varmış ABD den yeni gelmiş adam daha uzaktan bakınca koymuş teşhisi

ama bundan yaklaşık 15 yıl önce bir tanıdığının bebeği olduğunda röntgen çekmişlerdi rutin kalça kontrolü diye

benim oğlan 7 yaşında ona da USG yapmışlardı rutin kontrol diye doğum paketine dahildi

esasen senin benim bile bilgi sahibi olduğum bu konuda çocuk doktoru 2 dk fazla ilgilense demek ki hiç ameliyat vs gerekmeyecek

doktorların yoğunluklarına bir çare bulsalar sistemde hayat herkes için daha kolay geçecek

Benim küçük oğlan için sordum ben burada, doktor ben elle muayene ediyorum, sıkıntı görürsem ultrason istiyorum dedi. Doktor göndermeden de test olamıyorsun.

Hatta şuan bir yaşında, kan testi istedim, doktor yapmadı, o ona o ona sevk etti, en son özelde profa gittim. O da sade gözle muayene etti, sorun yok, kan testi yapamayız dedi şaştım kaldım gerçekten.

Bilemiyorum hangisi doğru yöntem :(

Merhaba.
Bundan 20 gün önce. Doç. Dr. Hüsnü Kaya Akan'a ameliyat oldu yeğenim. Şuan için her şey iyi gidiyor.
Ameliyata birden fazla doktor girdi. Kalça çıkığı olan bacağı ayak bileğine kadar. Diğer bacağı da dizine kadar alçıya alındı.
ve iki bacağının arasına bir bilekten bir bileğe tahta çubuk gibi bir şey konuldu.
Biz araştırırken direk doktor ismini bulamadık. Birine yardımcı olur diye yazmak istedim. Gelişmeleri yazacağım :KK200:

Merhaba.
Bundan 20 gün önce. Doç. Dr. Hüsnü Kaya Akan'a ameliyat oldu yeğenim. Şuan için her şey iyi gidiyor.
Ameliyata birden fazla doktor girdi. Kalça çıkığı olan bacağı ayak bileğine kadar. Diğer bacağı da dizine kadar alçıya alındı.
ve iki bacağının arasına bir bilekten bir bileğe tahta çubuk gibi bir şey konuldu.
Biz araştırırken direk doktor ismini bulamadık. Birine yardımcı olur diye yazmak istedim. Gelişmeleri yazacağım :KK200:

Alçıdan sonra iki bacağına demir bir apart takıldı. bir kaç ayda onu kullandı. Daha sonra sadece geceleri demir aparatı taktı. Şuan hiç bir sıkıntısı yok. Gayet güzel sorunsuz bir şekilde yürüyor :KK200:

Back
X