- Konu Sahibi edaligeceler
Siz bekar misiniz? Evlenince ne olacak o cocuk hep siz mi bakacaksiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben evliyim... Hep ben bakmak istiyorum nasip olursa...Siz bekar misiniz? Evlenince ne olacak o cocuk hep siz mi bakacaksiniz?
Valla size de bravo demek istiyorum. Kalbiniz çok güzel. İnşallah tez vakitte alışır size.Ben evliyim... Hep ben bakmak istiyorum nasip olursa...
cocugun acıkmasını saglayın dısarı cıkarın parka goturun bu arada dıkkat edın usumesın sonunda susadım acıktım demeye baslayacaktır ne ıstedıgını sorun yemek olarak soyleyecektır böylece sızınle yemek yemeye alısmaya baslar ıstedıgını yaptıgınızda arkadas gıbı görur hele parkafalan göturmenız yada bır avmde eglence merkezındekı oyuncaklara bıdırıp avm de dolanmanız onun sızden bırsey ıstemesıne neden olucaktır bunu yaparken yapıcam ama yemek yıyeceksın dıye sakın uyarmayın onun acıktım demesını beklemekdaha ıyı olucaktırKardesim ve esi bosandilar...3yasinda cocuklari var... Kadin cocugu kesinlikle istemiyor...
Kardesim de sabah 8 aksam 10 bir calisma saati var ve mumkun degil bakmasi... Bakiciya sicak bakmiyor cunku sabahtan aksama tanimadigin birine cocugu emanet etmek cesaret...
Total de ben de kaliyor yegenim 4 gun bugun oldu...
Ama hep annesini soruyor
Onu istiyor...
Yemek yemiyor ben verirsem
Ancak zorluyorum,ozaman da iyice soguyor benden...
Annesini tek bir kez aradim
Ne yaparsan yap benim bir cocugum yok,benim oyle bir hayatim olmadi diyor...
Ben nasil sevdirebirim kendimi?
Tesekkur ederim... Cok uzgunum...isterdim ki annesinin koynunda olsun...boyle birsey yasamasaydi...alismasi beni sevmesi icin baska ne yapabilirim? Ney hoslarina gider...?Valla size de bravo demek istiyorum. Kalbiniz çok güzel. İnşallah tez vakitte alışır size.
Niyetiniz cok guzel Allah razi olsun ancak ben bunu da dogru bulmuyorum.Ben evliyim... Hep ben bakmak istiyorum nasip olursa...
bir pedagogtan yardım alma imkanınız varsa sizin için çok iyi olur, onun dışında dışarı çıkarabilirsiniz imkanınız varsa. Parkta oynasa enerjisini atsa. Benim annem de 3 yaşındaki kuzenime bakmak zorunda kalmıştı teyzem ameliyat oldu diye. Düşün başka ülkeden gönderdi kızını teyzem. İlk başlarda çok zordu ama sürekli park bahçe geze geze kilo vermişti annem. Bir zaman sonra alıştı bize evimizi arabamızı bile benimsedi.Tesekkur ederim... Cok uzgunum...isterdim ki annesinin koynunda olsun...boyle birsey yasamasaydi...alismasi beni sevmesi icin baska ne yapabilirim? Ney hoslarina gider...?
Cok haklisiniz,bende isterdim annesi babasi ile buyusun...ama olmadi iste...kardesimde sorumsuz dediginiz gibi... Benden baska bakacak kimse yok suan... Ve ben gercekten kendi cocugum oldugun da onu dislayacak bir tip degilim... Ayni ictenlik gosteririm... Dedigim gibi annesi kesinlikle benim oyle bir kocam da,cocugum da olmadi,hatirlamiyorum o hayatimi diyor...Niyetiniz cok guzel Allah razi olsun ancak ben bunu da dogru bulmuyorum.
Yarin kendi evladiniz olabilir siz veya esiniz sevgi ve ilgiyi ayarlayamayabilirsiniz.
Ne yasandi bilemem ama anne kadar baba da sorumsuz sanirim. İsim elvermiyo diye kardesi ve kocasi mi buyutecek cocugu hem annesiz hem babasiz siginti gibi buyuyecek hic yere. Sozum size degil lutfe yanlis anlamayin ama cocuk malesef dogustan sanssiz olanlardan...
Cok haklisiniz,bende isterdim annesi babasi ile buyusun...ama olmadi iste...kardesimde sorumsuz dediginiz gibi... Benden baska bakacak kimse yok suan... Ve ben gercekten kendi cocugum oldugun da onu dislayacak bir tip degilim... Ayni ictenlik gosteririm... Dedigim gibi annesi kesinlikle benim oyle bir kocam da,cocugum da olmadi,hatirlamiyorum o hayatimi diyor...
Anneden ayrilmis onu ariyor.yabancilik olayi degil anne ozlemi buSiz çocuğun halası değil misiniz,sizin yanınızda neden yabancının yanındaymış gibi hissediyor.. yine sizin anlatımınız da yeğeniniz değil de yabancı bir çocukmuş gibi geldi, bir tek ben mi böyle anladım ben mi yanlış anladım acaba? ya da öncesinde pek görmüyor muydunuz. bi yabancılık var sanki çocukla aranızda
Kardesim ve esi bosandilar...3yasinda cocuklari var... Kadin cocugu kesinlikle istemiyor...
Kardesim de sabah 8 aksam 10 bir calisma saati var ve mumkun degil bakmasi... Bakiciya sicak bakmiyor cunku sabahtan aksama tanimadigin birine cocugu emanet etmek cesaret...
Ama hep annesini soruyor
Onu istiyor...
Ona davranış gilan öğretmeden kendinize güven oluşturarak başlamalısınız, sıkça tensel temas da etkili olacaktır bir de geceleri bir ay kadar birlikte uyuyabilirsinix hiç olmazsaKardesim ve esi bosandilar...3yasinda cocuklari var... Kadin cocugu kesinlikle istemiyor...
Ama hep annesini soruyor
Onu istiyor...
Kardesim ve esi bosandilar...3yasinda cocuklari var... Kadin cocugu kesinlikle istemiyor...
Ama hep annesini soruyor
Onu istiyor...