bebegi kiz olanlarr...

CNM BENİMKİ ERKEK AMA SADECE ŞUNU SÖYLİCEM..etrafımda kız ve erkek annesi olanların söylediği..aynı annede...kızda erken dönem bulantıları çok oluyomuşşş erkeğe nazaran..oğlumda ben hiç yaşamadım bulantı çok şükür...

mide bulantısı ve halsizlik...oğlumda olmamıştı.kızımda mahvoldum canım.ayağa kalkacak gücü bulamadım kendimde..oğlumda hiç bel ağrım olmamıştı,kızımda 26.haftamız halen bel ağrım var...

merhabalar 8. haftadayım ve 2. bebeğim oğlum var 3 yaşında ve ona hamileliğimin 3. ayından sonra bulantılar başlamıştı 2. bebeğim şuan 2 yalık ve ilk ayımdan beri sabahları midem bulanıyo çok midem ağzıma geliyo sanki boş boş öğrüyorum sarı su gibi bişi çıkıyo bu beni çok rahatsız ediyo doktora 9 araalıkta randevum var he bir de aç karnına aşırı derecede çok bulanıyo 2.lerin biz anneler ve babalar mutlaka değişik olmasını istiyoruz ve içimede kız doğuyor ama tabiki allah bilir sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil tabiki ve oğluşumun sürekli ağzından düşürmediği kırmızı kardeşim olacak diyo hep inşallah kızdır ne diyelim

aynı canım benimde 3.5 yasında oğlum ve suan 5 haftalık hamileyim allahın izniyle kızım olmasını cok istiyorum hayırlısı allahtan benimde oğlum anne pembe kız allalım benimde pemebe kıs kardesim olsun diyor

konuyu acan arkadsım benimde merak ettğim bir konuydu bu sağolasın bakalım beliritler nelermiş tecrübleli annelrin yorumlarını bekliyoruz

benimde bulantılarım 1. aydan başladı bel ağrısı felan kız mı olacak acep...hayırlısı sağlıklısı olsunda...

hepinize cok tesekkur ederim 12 haftalik hamileyim kiz olsn istiyrm bebegim ama bulntim yok bos bos oguruyrm bnde kiz yelli olur diyolr bnmde ara ara skisma agri oluyo bunu da ona yoruyrm cok istedigmden oglm olack hrlde offf 4 ay bi dolsydi sizler ne kadrlksnz

ya sanirm bu bunyeden bunyeye kisdn kisiye degisn bi durum bnm bi tndigmin iki oglu vr ikisndede 15 gun dolabi bile acamams mide bulntndn olms

doktorbenımde kızım olucagını soluo hiç bulantım olmadı agrım olmadı allaha şükür suvakte kadar çok rahat geçirdim şimdi şimdi kasık agrısı oda normal nazar boncugu olsun hurafelere gelince kızda karnın genişler popon buyur diolar evet popom buyudu ama karnım yayılmadı topaç gibi bende anlamadım

:)))ee biz neye inancazz o zmndogana kdrda catlrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…