- 14 Eylül 2024
- 564
- 1.811
- 28
- 20
İki taraftan birinin alınma ya da eşinizle kavga etme ihtimaliniz yoksa ben olsam teyzeme giderim.Arkadaslar 5 aylik kizim var ve daha öncesinden aile arkadasimiz sevdigim bi teyzenin 60 yas dogum gunu kutlamasina davetliyiz annemle. Herseyime gelmistir o teyze cokta severim. Neyse bundan 2-3 hafta önceside esimin kuzeninin kiz isteme/nisan olucagni ögrendik ama saati belli degildi.. Severim o kuzenini. Simdi kararsiz kaldim bebegimle hangisine gidiyim? Bi yanim esimi yalniz birakmak istemiyo o kalabaliga bebekle gitmek istemesemde. Birde orda istemiyorum bebek kucaktan kucaga gitsin en kötu slingerde kendim tutarim diye planliyodum. Sadece kuzeninin yani oglan evine hayirli olsun diyip bebegimle dogum gununemi gitsem diyorum.. Dogum gunu ztn 5te basliyor tas patlasin 2 saat dururum malum bebegimi emzirip uyutuyorum ve cok kalabalik olan ortamli bi gun olunca zor uykuyua daliyor…
Esim ilk demis o kuzenine telde esim gelemicek baska yere davetli diye bende bi sekilde gelirim diye dedim esime. Sonta o kuzenle görustuk hani gelicez diye konusuldu ama cok kararsiz kaldim ne yapicagma. Buyuk bisey degil. Kizimda aşı oldu ztn o bahaneyle nisana gitmek zorinda degilimde yinede… Erkek tarafida kalabalik yani ben gitmesem dunyanin sonu degil esimin ailesi öyle seyleri cok takar.
Dogum kilolarin hepsindende kurtulamadim hic bi elbise fln guzel durmuyor o ayri dert. Üstüne annem ve kardesim vay efendim ilk önce dogum gunine davetliyim diye niye koca tarafina kosturuyor gibi oluyomusim diye ustume geldiler. Annem ilk kocani yalnoz birakma dedi sonrada dogum gunude önemli ondan sontada nasil istersem öyle yapiyimmis. Annem ztn genelde hep ona ayip olmasin bilmem neyi kendi cocuklarindan daha önce dusunur ustune lohusalik fln biraz zor gecti geciyor benim icin..
Siz olsaniz ne yapardiniz?
Eşinizin kuzeniyle konuşun bence, bozulmadığına emin olursanız gitmeyin. Şahsen bebekli biri benim istememe gelmese ben çok memnun olurdum. O kalabalık sıkışık alanda çocuk bebek çekilmiyor bence