Hangi davete gitmeliyim?

Elif sen çok annecisin kaç tane konun var hep annen . Bu davranışın doğru değil gün gelir yuvan sallanır .
Eşinin yanında ol eğer bi yere gitmek gerekiyorsa . Elinde 5 aylık çocukla ikiside gidilmesi acil olmayan yerler aslında konu açacak kadar dert etmemelisin
Valla S Siyah Palto cok haklisiniz ki ztn anneme cogu zmn kiziyorum baskalarini Daha cok dusunugor diye. Onun yuzunden sorun yasadigimda cok oldu

Kararsiz kaldim annemde kardesimde sucluluk duygusu verdiler niye oraya kostutiyormusum dogum gunu önce cagrildi kuzene kiz isteme sonra cikyi diye
anneniz kardeşiniz bencil biraz kusura bakmayın
doğum günü her zaman yapılan bişey kız isteme her sene mi oluyor
bence o teyzeye de gitmezseniz böyle böyle bir durum var diyerekten hiç de alınmaz
anneniz ve kardeşiniz büyütüyor bence hep banacılar

Tşkrler yanit icin dogum gununde sadece kadinlar olucak öyle 10-15 kisilik bisey orda bebegime istedigim gibi bakardim nisanda cokcok kalabalik olucak ve herkes isticek kucaga vs
İsteyen herkese neden bebeğini vermek zorunda hissediyorsun kendini? Bu bir. İkincisi, teyzenin 60. yaş gününe annen gidebilir. Üçüncüsü aile içerisindeki nişana eşimi tek göndermezdim ben olsam. İlla gidilecekse eşimle nişana giderim. İlla rahat edemem dersen ikisine de gitme. Teyzenin doğum gününde bir işin yok bence.

Evin içinde yapılacak olan kız isteme ve nişan merasimi için üç saat durmak çok fazla geldi bana, ben iki üç saat durup kalkarım, istiyorsa eşim kalsın demişsiniz bir de bilemedim ne yapacak orada onca saat çok uzun geldi bana.

Bir saat nişan , bir saatte doğum günü yeterli değil mi,benim için ikisi de saatler harcanacak bir aktivite değil özellikle beş aylık bir bebişle.

Evin içinde yapılacak olan kız isteme ve nişan merasimi için üç saat durmak çok fazla geldi bana, ben iki üç saat durup kalkarım, istiyorsa eşim kalsın demişsiniz bir de bilemedim ne yapacak orada onca saat çok uzun geldi bana.

Bir saat nişan , bir saatte doğum günü yeterli değil mi,benim için ikisi de saatler harcanacak bir aktivite değil özellikle beş aylık bir bebişle.

Bencede uzun ama tahminini söyledim ki ben okadar uzun kalmamda bebisle bi bahaneyle kimseyede Verner istemiyorum kucaga ztn

Gücleri bana :)
Hem siz hem evliliğiniz yıpranır izin vermeyin :)
Aynı şey başıma gelse ne kendimi ne 5 aylık civcivimi aynı gün iki davete katılarak strese sokmam.
Çok gitmem gerekirse de nişana giderim açıkçası eşimi yalnız bırakmam bitene kadar değil de 2 saat dururum örneğin, ya da eve değil de direkt mekana giderim.

Mantıklı olan nişana gitmek, eğlenceli olan doğum günü.
Ben koca tarafının nişanına gideceğime doğum gününe giderdim.

Hem siz hem evliliğiniz yıpranır izin vermeyin :)
Aynı şey başıma gelse ne kendimi ne 5 aylık civcivimi aynı gün iki davete katılarak strese sokmam.
Çok gitmem gerekirse de nişana giderim açıkçası eşimi yalnız bırakmam bitene kadar değil de 2 saat dururum örneğin, ya da eve değil de direkt mekana giderim.

Ev buyukmus evde olucak hava iyi olursada disarda ama öule 2 saat durup gideeim

Eğer her ikisinden birine gitmeniz şart ise nişana gidin doğum gününü video ilede kutlayıp müsait olduğunuz bir zaman sonra uğrarsanız anneniz size dolduruyor bilmem farkında mısınız kız isteme/nişan sonradan çıktı niye oraya söz veriyorsun diye komşu teyze için insanların nişan yapması için izin mi alması gerekiyor siz artık eşinizden dolayı diğer insanlarla da akraba oldunuz o yüzden nişana gitmeniz daha doğru olur.

60 yaşında doğum günü yapan süper kadınlar ve 20 yıldır doğum günü kutlamayan ben :KK57:

Eğer her ikisinden birine gitmeniz şart ise nişana gidin doğum gününü video ilede kutlayıp müsait olduğunuz bir zaman sonra uğrarsanız anneniz size dolduruyor bilmem farkında mısınız kız isteme/nişan sonradan çıktı niye oraya söz veriyorsun diye komşu teyze için insanların nişan yapması için izin mi alması gerekiyor siz artık eşinizden dolayı diğer insanlarla da akraba oldunuz o yüzden nişana gitmeniz daha doğru olur.

Yo haklisiniz annem biraz tuhaf, ilk anlattigimda 2 hafta ömce kocani yalniz birajma dur yaninda dedi simdide öyle diyo ondan sonrada nasil istersen. Yani yeni anneyim beni pskolijik olarak rahatlatip desteklicegnr böyle gereksiz seyleri sorun ediyo

kiz istememde sevgilimin kuzeniminin bes aylik bebegini istemezdim ya zaten ev kalabalik, bir de hatir gönül icin cagirdigim kisinin cocugu aglayacak, edecek, annesi bir odaya gecicek kapiyi kitleyip emzirecek,altini bezleyecek örtü getirmis mi nevresimde mi degistirdi bilemeyecegim, huylanacağim, belki uyutacak...
zaten kuzenlerin cagirdigi bir davetse halalar dayilar cümbür cemaat herkesi çağırmışlardir. erkek tarafi da olacak diyorsunuz. insallah erkek tarafi siz degilsinizdir oyleyse daha sacma bilmediğiniz insanin odasina girip kapiyi kitlemeniz gerekebilir. bir de insanlari bilmiyorsun nasillar, tutarlar bir esyam yuzugum bilmemnem kayip derler arkandan "o bebekli kadin girmisti odaya kitlemisti kapiyi" deme ihtimalleri var
bir de bebek dedigin huysuzlanir, aşili bebek daha cok huysuzlanir.
sahsen benim kiz istememe hele ki minnak evde yaptigim davete oz ablamin bile bebegiyle katilmasini istemezdim. Böyle ortamlarda bebege yer yok.
salon daveti olsa yine neyse ne azindan bebegin desibeli kimseyi rahatsiz etmez.
bence gitme, cagiranin adet yerini bulsun diye cagirdigina eminim

Son düzenleme:
Back
X