Bebek Beslenmesi bebegi mama yiyen anneler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebeğin iz 3 aylıkken kaçsaat arayla ve kkaç ml mama yiyodu benimki sanki az yiyo 3 saatte falan 100 ml yiyo

Canim gayet iyi bence benim minik 4.ayını dolduracak 3 saatte 60cc zor içiyor eğer bebeğinin gelişimi ve kilosu iyiyse sorun etme yalnız mama veriyorsan kesinlikle su ver canim

6.aydan önce su bile olsa vermemelisiniz, anne sütü ve mama aldığı sürece gerek yok. Kutu üzerinde yazana veya başka insanların kaç saatte kaç CC verdiğine bakmayın. Ne zaman acıkırsa ve ne kadar verirseniz.

Canim gayet iyi bence benim minik 4.ayını dolduracak 3 saatte 60cc zor içiyor eğer bebeğinin gelişimi ve kilosu iyiyse sorun etme yalnız mama veriyorsan kesinlikle su ver canim
Aynı benim kız bizde 4.5 aylık olucaz yakında acıkmıyor desem yeridir bazen 4 saatte bile 60 ı içiremiyorum elimde biberon acaba acıktı mı içer mi diye sürekli o şekilde geziyorum

Aynı benim kız bizde 4.5 aylık olucaz yakında acıkmıyor desem yeridir bazen 4 saatte bile 60 ı içiremiyorum elimde biberon acaba acıktı mı içer mi diye sürekli o şekilde geziyorum
Canim ek gidaya gectin mi?benim minik mamadan tiksindi kasik mamasi yoğurt meyve puresi arada corba veriyorum yine istahli degil ama mamaya gore iyi.....anne sutu alıyor mu canim

Canim ek gidaya gectin mi?benim minik mamadan tiksindi kasik mamasi yoğurt meyve puresi arada corba veriyorum yine istahli degil ama mamaya gore iyi.....anne sutu alıyor mu canim
Sütüm az ilk aydan beri çoğunlukla mamayla besleniyordu ama önceden memeye düşkündü sütüm olmasada ama şimdi biberona ne yapıyorsa memeye de aynı biraz emip bırakıyor sanırım dönemsel birşeymiş 4. Ay civarı emmede isteksizlik ve meme grevi falan diye bişeler okudum.Ek gıdaya başlicaz doktorumuzla görüştük zaten zayıf ayına göre bide yemeyip kilo da almıyor.sen başlamışsın peki sindirim konusunda bi sıkıntı yaşadın mı benim kızım hala kusan bi bebek ve kakasını zorla yapıyor ek gıdaya geçince sorunları artar mı acaba diye de düşünmüyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…