Premature Bebekler BEBEĞİ NEK(Nekrotizan Enterokolit),BAĞIRSAK AMELİYATI,KOLOSTOMİSİ OLAN VAR MI????????

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Lütfen bana da dua edin ilk bebeğim 27 haftalık doğdu ve durumu çok kötü nek hastalığına yakalandı durumu ağır üç ay oldu nerdeyse ameliyat oldu ama bir sonuç alınmadı hala süt almıyor şimdi 75 gündür entübede

Merhabalar,benim kızımda 28 kasimda 28 haftalik doğdu ve hala yoğun bakımda evine hiç gelemedi 4 aydır😥.Erken doğumdan dolayı bağırsakları gelişmeden doğmuş ve hemen akabinde Nec hastalığına yakalandı.Ince bağırsakların çoğu alındı ve sadece 10 cm kaldi.Anne sütünü ve mamayı tolere edemedi.tpn bağımlısı olarak hayatına devam edecek denildi.Guvenilit ve iyi bir hastanede yatıyor,fakat olumsuz şeyler solenmeye başlandı.3 operasyon geçirdi.4.sunu oneriyolar ama riskliymis.Bu alanda işin piiri olan doktorlar arıyorum danışmak için.kizimin ölümünü bekleyemem susarak 😔 lütfen bu konuyla ilgili bilgi sahibi olanlar bana doktor adı verin derdimize şifa olsun inşallah

Back