bebeği olanlar ay ay gelisim

biriiicik

вɴ αɴɴeмιɴ,ĸızLarıмdα вeɴιм ĸυjυм❤
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
3.490
12.497
208
31
Istanbul
slmm anneler benim kızim suan dorduncu ayin icinde uc ay bir haftalik kizimla ayni buyuyen bebisler varmi burda takip edelimmi nasil degisiklikler oluyor neler degisti mesela bu ay???merak ediorum heyecanla buyumesini izliyorum benim gibi olanlar varmi acaba??

Benim bebegimde 3 ay 2 haftalik bu ay kıkirdamaya basladi kilosu 6.700 gr boyu 59 cm aguluyo bagiriyo yana donebiliyo ama nesnelere uzanamiyo henuz. Oda 2 hafta sonra olur heralde. Kalca ultrasyonu yaptirdik sorun cikmadi ama goz icin tekrar kontrole goturmeye gerek varmi bilmiyorum bide isitme icin bilgin varmi?

Merhaba canım. Benim oglum da 30 eylul doğumlu bugun tam 3 aylık. 2940 gr 48 cm doğdu. Simdi 5950 kilosu 61 cm boyu. Iki gun once kontrolü vardı rota virüsü aşısını yaptırdık. Gelişimi cok iyi hatta onde gidiyo dedi Dr umuz :) gülüyo çığlık atiyo doğrulmaya calisiyo ve artık nesneleri bilerek tutuyo. Agu gı gı gibi sesler çıkarıyo. Bu arada damakları cok kasiniyo dis patlamak üzere erken gelecek dedi Dr

oyle kontrolemi cagiriyorlar canim ben ilk dogdugu zamanlar bi kalca ultrasyona soktum isitme testi falan bi o zman yaptirdik
benim kizimda eylul dogumlu 6800gr 65 cm kizlar ve yana falan donme deilde bacaklarini cok oynatior dokunuyor herseyealmaya calisiyor sesler cikariyor kahkaha atiyor :)))

oo boylu poslu olacak galiba :) bizim kizda ciglik atiyor nasil guluyor melegim

uyuma duzeni nasil kacta uyuyo gece kac kere kalkiyo bn gece kesin uc dort defa kalkiyorum

Bizimkinin salyasi cogaldi eller hep agizda ben emzirmedigim icin malesef mama veriyorum gece 2 kere uyanir mamasini yer uyur. Ben 4. Ayini doldurunca ek gida vermeyi dusunuyorum doyacak kadar degil ama herseyin tadini bilmesi ve alismasi acisindan.

Canim normalde cagirmiyolar ama bilmedigim icin sordum bende ilk dogdugunda bizimkininde yapildi kontrolleri bida goturmedik. :)

uyuma duzeni nasil kacta uyuyo gece kac kere kalkiyo bn gece kesin uc dort defa kalkiyorum
Uyku saati belli olmuyor bizim maalesef ama 3 saate bir emmek icin uyaniyo yarı uyanık emip uyuyo tekrar. Ikinci 3 saatten sonra 1.5-2 saat uyuyup tamamen Uyanıyo artık. Yani 7-8 saat gece uykusu var ama emzirdigim icin bende kesintisiz uyuyamiyorum tabi her seferinde en az yarım saat uyanık kalıyorum

Benim bebegimde 3 ay 2
Bizimkinin salyasi cogaldi eller hep agizda ben emzirmedigim icin malesef mama veriyorum gece 2 kere uyanir mamasini yer uyur. Ben 4. Ayini doldurunca ek gida vermeyi dusunuyorum doyacak kadar degil ama herseyin tadini bilmesi ve alismasi acisindan.
erken deilmi ek gida icin doktoru bisey dedimi bizim kizada ben hem anne sutu hem mama veriyorum hem salyalari cogaldi elleri kollaro hep yaliyor islatiyor gogsu falanda hep islaniyor :) uyandiginda hemen patmaklarini agzina sokuyor emiyor
acaba dismi cikacak ????
bir iki gundurde bana nasil guluyor kizlar bana bakiyor surekli komsumuz geldi kucaginda agladi ben aldim sustu :)

Canim normalde cagirmiyolar ama bilmedigim icin sordum bende ilk dogdugunda bizimkininde yapildi kontrolleri bida goturmedik. :)

gecen ay asi olmadi kizim ama iki aylikken uc yerinden vurdular.. gelecek ay iki tane asimiz varmis bu arada benim kizin saclari asiri dökuluyor :) sac kalmadi bizde

gecen ay asi olmadi kizim ama iki aylikken uc yerinden vurdular.. gelecek ay iki tane asimiz varmis bu arada benim kizin saclari asiri dökuluyor :) sac kalmadi bizde
Canım 3 aylıkken rota virüsü aşısı var isteğe bagli ucretli bi asi damla olarak oral veriliyor. Benim ogluşumda kel :) zaten az bi sacı vardı o da dökülüyo bide sarışın hic belli olmuyo sac :))

Canım 3 aylıkken rota virüsü aşısı var isteğe bagli ucretli bi asi damla olarak oral veriliyor. Benim ogluşumda kel :) zaten az bi sacı vardı o da dökülüyo bide sarışın hic belli olmuyo sac :))
kel kaldi kizim kıs vakti :) aman usumesinlerde o asiyi bana kimse demedi bi arastiriyim

Dis kasintisi bu ayda baslarmis ama cikmaz sordum doktora ellerini yeni tanidigi icin agzina goturmesi bormal dedi. Ek gida doyuracak kadar degil tadimlik vermeyi dusunuyorum. Mama ne kullaniyosun memnun musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…