bebeği olanlar lütfen yardım

Aynı yiğenim 6 aylık ve sevmiyor araba yolculuğunu. Bayramda 1 saatlik yola gittik yolda ağlamaktan yoruldu artık beni de çok yordu ağlaması zaten beni kahrediyor. Çare bulursanız bana da söyleyin lütfen.

Bebeginin uykulari duzenliyse ne zaman uzun sure uyuyorsa o zaman ck cnm yola

kızlar iki günlük yolculuk gezme bitti
okadar da korktuğum gibi olmadı puset kucağımda gittim bazende bebek kucağımda ...uyudu kucağımda oynadı bizle biraz mızmızlandı ama olucak okadar meğerse diş çıkarmış yavrum orada farkettim

Bebegim uc aylikken 5 saatlik araba ve otobüs yolculugu, 3bucuk aylikken ferbot yolculugu yaptık. alti aylikken arabayla 7 saat olan yolu bayram trafigi nedeniyle 18 saatte gittim. Kolay olmadi ama gittim. Yeri geldi muzik actim, oyun oynadik, bazen uyudu, bazen agladi vs. Ama sizdeki buyuk cesaret. Ben surda iki adim sehirici yolda bebegimi kucagimda tasimaya korkuyorum. Siz uzun yol yapmissiniz. Hem arka koltuk full dolu hem de bebek kucakta. Valla helal olsun. Cesaretinizden (!) Ötürü tebrik ederim.

Benim ailem bana tam 4 saatlik uzak. Sık sık gidip geldim. Oglumun huysuzlandigi zamanlarda oldu ama 6 aylikken cocuklar genelde araba yolculugunu severler. Sevdigi birkac oyuncagini al yanina. Artik yol boyunca kizinla ilgilenceksin canı sıkılmasın diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…