altı aylık kızım var .onunla uzun yola çıkmaktan çarşılarda gezmekten korkuyorum kızlar...çokkk zorlanıyorum bazen huysuzlanıyor yolda sürekli ağlıor..dolmuşa binmek bebek arabasıyla gezmek herşey işkence...özel arabayla bile gitmekten korkuyorum onunla...yarın inşallah tatile gidiyoruz babamlarla ...tek arabyla gidicez ama ben içim bunalıo ya ağlarsa tatili yolculuğu zehir ederse diye..pusette rahat ediyo aslında en azından kucaklarda hırpalanmıyo pusetteyken...ama arkada üç kişiyiz ve birde bebeğim...çok bunaldım evde o doğduğundan beri hiç gezmedim nerdeyse oyüzden bu riski göze alıp uzun yola çıkıyorum 4 saatlik biryer..ya nolur akıl verin bana gözüme uyku girmiyo bebek arabasıda götürmüyorum çok büyük gelio bana ya katla et falan derken zaten ck yer kaplıo bitek puseti götürcem...dertmi bu demeyin sadece canım sıkılıo ve tecrübelilerden akıl almak istiyorum..sizler uzun yola çıkarken bebeğinizle neler yapıyorsunuz
Arkada 3 kişi bir de bebek nasıl oturacak,bebeği araba koltuğuna oturtmuyor musunuz??altı aylık kızım var .onunla uzun yola çıkmaktan çarşılarda gezmekten korkuyorum kızlar...çokkk zorlanıyorum bazen huysuzlanıyor yolda sürekli ağlıor..dolmuşa binmek bebek arabasıyla gezmek herşey işkence...özel arabayla bile gitmekten korkuyorum onunla...yarın inşallah tatile gidiyoruz babamlarla ...tek arabyla gidicez ama ben içim bunalıo ya ağlarsa tatili yolculuğu zehir ederse diye..pusette rahat ediyo aslında en azından kucaklarda hırpalanmıyo pusetteyken...ama arkada üç kişiyiz ve birde bebeğim...çok bunaldım evde o doğduğundan beri hiç gezmedim nerdeyse oyüzden bu riski göze alıp uzun yola çıkıyorum 4 saatlik biryer..ya nolur akıl verin bana gözüme uyku girmiyo bebek arabasıda götürmüyorum çok büyük gelio bana ya katla et falan derken zaten ck yer kaplıo bitek puseti götürcem...dertmi bu demeyin sadece canım sıkılıo ve tecrübelilerden akıl almak istiyorum..sizler uzun yola çıkarken bebeğinizle neler yapıyorsunuz
Arkada 3 kişi bir de bebek nasıl oturacak,bebeği araba koltuğuna oturtmuyor musunuz??
Oncelikle Allah yardimcin olsun sonra ben senin yerinde olsam arabasını kesin alırdım sonuçta gezmeye gideceksin en azından rahat rahat gezersin. Birde rahat olmaya çalış stresli olduğumuz zaman hep kendimize yapıyoruzaltı aylık kızım var .onunla uzun yola çıkmaktan çarşılarda gezmekten korkuyorum kızlar...çokkk zorlanıyorum bazen huysuzlanıyor yolda sürekli ağlıor..dolmuşa binmek bebek arabasıyla gezmek herşey işkence...özel arabayla bile gitmekten korkuyorum onunla...yarın inşallah tatile gidiyoruz babamlarla ...tek arabyla gidicez ama ben içim bunalıo ya ağlarsa tatili yolculuğu zehir ederse diye..pusette rahat ediyo aslında en azından kucaklarda hırpalanmıyo pusetteyken...ama arkada üç kişiyiz ve birde bebeğim...çok bunaldım evde o doğduğundan beri hiç gezmedim nerdeyse oyüzden bu riski göze alıp uzun yola çıkıyorum 4 saatlik biryer..ya nolur akıl verin bana gözüme uyku girmiyo bebek arabasıda götürmüyorum çok büyük gelio bana ya katla et falan derken zaten ck yer kaplıo bitek puseti götürcem...dertmi bu demeyin sadece canım sıkılıo ve tecrübelilerden akıl almak istiyorum..sizler uzun yola çıkarken bebeğinizle neler yapıyorsunuz
Arabayla yolculuk imkan dahilindeyse araba koltuğu da imkan dahilinde olmalı.Sindi oncelikle araba koltuğu olsa elbettr en sağlıklısi ama inkankar dahilinde degil demekki bu yolcuklukta die düşünmek istedim. Normalde lutfen kullanin. Vebek icinde 4 saat cok uzun Bir mesafe degil. Sakinlestririci birseyler verseniz uyur yani. Ilac kullanabiliormu bilmiorum ama ne bilim papatya cayi, anason cayi gibi eser miktarda bitkisel destekle bence kurtarabilirsin ddurumu
bende bebeğim 6 aylıkken 7-8 saatlik bir yola gitmiştim ve benim oğlumda sizinki gibi huzursuz bir bebekti arabada uyuduğu zaman sıkıntı olmuyordu fakat uyandığı zaman çok sıkılıp sürekli ağladı bir şekilde yolculuğunuzu yapıyorsunuz eline oyalanması için birşeyler verin işe yararsa yoksa yapabilecek pekte birşey yok..altı aylık kızım var .onunla uzun yola çıkmaktan çarşılarda gezmekten korkuyorum kızlar...çokkk zorlanıyorum bazen huysuzlanıyor yolda sürekli ağlıor..dolmuşa binmek bebek arabasıyla gezmek herşey işkence...özel arabayla bile gitmekten korkuyorum onunla...yarın inşallah tatile gidiyoruz babamlarla ...tek arabyla gidicez ama ben içim bunalıo ya ağlarsa tatili yolculuğu zehir ederse diye..pusette rahat ediyo aslında en azından kucaklarda hırpalanmıyo pusetteyken...ama arkada üç kişiyiz ve birde bebeğim...çok bunaldım evde o doğduğundan beri hiç gezmedim nerdeyse oyüzden bu riski göze alıp uzun yola çıkıyorum 4 saatlik biryer..ya nolur akıl verin bana gözüme uyku girmiyo bebek arabasıda götürmüyorum çok büyük gelio bana ya katla et falan derken zaten ck yer kaplıo bitek puseti götürcem...dertmi bu demeyin sadece canım sıkılıo ve tecrübelilerden akıl almak istiyorum..sizler uzun yola çıkarken bebeğinizle neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?