Çocuk Hastalıkları bebeği olduğu reflü için motilium kullanan anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi NADYA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kızım çok aglıyordu hep gaz sancısı var sanıyorduk.
Ben sürekli doktoru arayıp çok aglıyor bugünde fitil yaptık diye üzüntümü belli ediyordum sonra bir gün

motilium kullanalım bi gözlemleyelim dedik. Birde yanında zantac şurup verdi bu ikisini kullanacaksın dedi.
Kızım 3 güe ağlamayı kesti ve geceleri rahat uyur olduk. Demek ki bebegim colic ( kolik ) bir bebek değilmiş. Kızımın reflüsü varmış.

motilium ve zantac'ı çok ağladığı için bebeğim 1.5 aylıkken kullanmaya başladık bebeğim şimdi 4 aylık hala kullanıyoruz çünkü azalttığım zaman yine ağlama krizleri ve kıvranmalarımız başlıyor.

Ne kadar kullanıyordun diye sorarsanız zantac sabah akşam bir tatlı kaşığı dedi doktor. Ben şırınga ile veriyordum kaşık kullanamadık kızım hiç istemedi. Şırınga ile ölçtüm 1 ml e denk geliyordu sabah akşam şırınga ile o şekilde verdim. motiliumda ise zaten kendi içinden özel şırıngası çıkıyor günde 4 kere kendi şırıngasındaki ölçek kadar verdim. şırıngada kilosu yazıyor 5 kilo ise 5 e kadar çekip 3 kilo ise 3 e kadar çekmek gerekiyor.

Back