- 3 Temmuz 2013
- 1.783
- 1.792
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi arkadasım gitti umutlandırdı garip ilaçlar sattı sonuç hüsran bence iyi bi doktorla devam et..sebep neyse üstüne git dua et..Evet kader arkadaslarim.mahhalle ebesine giden fayda goren varmi.
4 tupbebek denemesi yaptirdik ama sonuc husran.
Artik psikolojik olarak coktum.
Napicami sasirdim.
Cevremdekiler ebe deyip duruyolar ama cevremde yok.
Siz hic gittinizmi bi fikriniz varsa nolur paylasin
Allah razi olsun.saolun.evet cok umutlu konusuyolarmis.Bi arkadasım gitti umutlandırdı garip ilaçlar sattı sonuç hüsran bence iyi bi doktorla devam et..sebep neyse üstüne git dua et..
Evet canım tüp bebek 6yıllık evliyiz..senin de olur inş..her zaman dua ediyrum ama ebeyi boşver..sorun neydi ve yaşın kaç hep aynı merkezde mi denedinAllah razi olsun.saolun.evet cok umutlu konusuyolarmis.
İste kesin olur falan diye.
Bilmiyorum 7 senedir ugrasiyorum.
Rabbim daha fazla bekletmez insallah.
Carelerimde tukendi.
Sizin tedaviylemi oldu hamileliginiz?
Rabbim kucaginizada almayi nasip eder insallah.
Bizleride unutmayin dualarinizda
Benimde 7 sene olcak evliligim.son 2 denemeyi ayni yerde yaptirdim ama diger 2sini farkli yerde.Evet canım tüp bebek 6yıllık evliyiz..senin de olur inş..her zaman dua ediyrum ama ebeyi boşver..sorun neydi ve yaşın kaç hep aynı merkezde mi denedin
Yasimda 27Evet canım tüp bebek 6yıllık evliyiz..senin de olur inş..her zaman dua ediyrum ama ebeyi boşver..sorun neydi ve yaşın kaç hep aynı merkezde mi denedin
Çok gençsin ne güzel...hatayı nerde yapıyorum deme sen güvendiğin bi doktorlaysan ve her detaya bakıldıysa olacaktır zamanı gelmemiştir...biraz kafanı dinle pes etme mutlaka olacaktır ..Yasimda 27
İnsallah insallah olur.hep dua ediyorum.Çok gençsin ne güzel...hatayı nerde yapıyorum deme sen güvendiğin bi doktorlaysan ve her detaya bakıldıysa olacaktır zamanı gelmemiştir...biraz kafanı dinle pes etme mutlaka olacaktır ..