• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeği olmayanların eşleri birbirine karşı nasıl davranıyor

Hylhyl1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.495
658
123
Bi soğukluk mutsuzluk varmı

Hayır. Aksine herzaman bir özlem var, ve sadece bu hasreti anlayan en yakının; Eşın

Bebek doğduktan sonra eşler arasında nasıl bir bağ oluşuyorsa, hasret ile bekleyen eşler arasında çok özel bir bağ oluyor. Bu benim hissettiğim..

3yıldır olmuyor bizim ..bi soğukluk falan kesinlikle yok ,şükür çook iyiyiz ,ama işte mesela ben kendimi eksik hissediyorum ,eşim çocukları çok seviyor ,istiyorum ama olmadı daha ,bna bununla yani olmamadıysa ilgili tek kelime etmedi etmezse ama işte gelde bna sor

Ne güzel inşllh en kısa zamanda bebişimz olur hepimizinde

Bizde de durum aynı sizin gibi. Bizim bir de 3 aylık bir kayıbımız var maalesef. Böyle kötü tecrübeler esleri ya yakınlaştırır ya uzaklaştırır derler ya, bizi yakınlaştırdı çok şükür. Eskisinden çoook daha iyiyiz maşallah :KK68:

Bizimde dört yıl olmadı aksine eşimle daha çok bağlndık birbrimize sonra oldu ve 3 aylıkken kaybettk ve daha arttı aramızdaki bağ çok şükür Rabbim tekrar nasip etti ve eşim çok ii davranıyor ve üzerime titriyo Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amiiinnnn Allah bizede nasip eder inşllh 1 yıldr evliym 7 aydr uğraşıyorz olmuyor ablam benden snra evlendı hamile şuan da her dk bebek lafı ediyor aramız açıldı bebek konusu yüzünden eşim ise başta çok istekli ve iyiydi son iki aydr bana destek olmuyor umursamıyor kendını tamamen işine verdi

bizimki çocuk ve kaynana eksiğini dolduruyor hareketleri ile sağolsun bazen benim yerime yeni gelinde oluyor.

Bende yeni katildim araniza kizlar bnimde 7 aydir bebegim olmuyor esim her adet gunumde surat yapiyo com uzuluyorm skiliyormm nolcak boyle blmiyyorm her ay husran....

Bende yeni katildim araniza kizlar bnimde 7 aydir bebegim olmuyor esim her adet gunumde surat yapiyo com uzuluyorm skiliyormm nolcak boyle blmiyyorm her ay husran....
zor durum belli bi hastalık varmı

Yok doktora gttim ama tmiz oldugunu soyledi yumurtaliklarimin herkesin cocuk ykmu sorularindan cok skildim :(

Yok doktora gttim ama tmiz oldugunu soyledi yumurtaliklarimin herkesin cocuk ykmu sorularindan cok skildim :(
Eşin gttimi test yapıldımı ya ben de 8 aydr uğraşıyorum başta eşimde sorun yoktur diye duşundm 3 kez çatlatma iğnesi ile denedk olmayınca eşime test yapıldı ileri hareketlilik %10 ondan kaynaklanıyormuş tabi birde benm tuplere daha yeni bakmayı akıl etti dokturum hafif yapşma olmuş rahm filmi ile açıldı

Iste ben tuplere baktrmadim esimde gtmedi snin dedign gibi onda sorun yoktr dye dsunuyoruz allah sanada bi evlat versn insallah bska doktora gtmeyi dsun bnde oyle ypicam cnm

Evet ama açılan tuplerde kapanma olmuyormuş arastrmalarıma göre ilaçla tamamen açılmış oldu Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsn inşllah

Evet ama açılan tuplerde kapanma olmuyormuş arastrmalarıma göre ilaçla tamamen açılmış oldu Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsn inşllah
Bende intrnetten arastrmistim yapisiklikla ilgili biseyler okudum tekrarliyomus hemen dye okudum canm Allah yardmcimiz olsun egerki sonuc olmazsan arkasini brakma canm

Ben kiloluyum onunda etkisi varmış doktor rahm filmndeyken öyle dedi onun etkısı var şimdi açıldı hafif yapışma olmuş dedi

İlk fırsatta çektır canm bak beni boştan yere oyaladılar sorun yoktur olur bekle dediler eşime de test yaptrmamıştk rahm filmide ceknmemiştm neyın ne oldu ortaya çıktı smdı en kısa zaman da eşine de test yaptrın kendine de rahm filmi cektr hangı doktora gidersen git en başta bunu iste klomen çatlatma iğnesi falan yaptırıp zaman harcama

Bi kez soyledm doktor nana erken oldugumu soyledi devlet hastanesine gtmistim.ya kayinvalidemlerle altli ustlu oturuyorz cekiniyorm doktra gtmeye de off utaniyorm resmen

Back
X