Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zor durum belli bi hastalık varmıBende yeni katildim araniza kizlar bnimde 7 aydir bebegim olmuyor esim her adet gunumde surat yapiyo com uzuluyorm skiliyormm nolcak boyle blmiyyorm her ay husran....
Eşin gttimi test yapıldımı ya ben de 8 aydr uğraşıyorum başta eşimde sorun yoktur diye duşundm 3 kez çatlatma iğnesi ile denedk olmayınca eşime test yapıldı ileri hareketlilik %10 ondan kaynaklanıyormuş tabi birde benm tuplere daha yeni bakmayı akıl etti dokturum hafif yapşma olmuş rahm filmi ile açıldıYok doktora gttim ama tmiz oldugunu soyledi yumurtaliklarimin herkesin cocuk ykmu sorularindan cok skildim![]()
Bende intrnetten arastrmistim yapisiklikla ilgili biseyler okudum tekrarliyomus hemen dye okudum canm Allah yardmcimiz olsun egerki sonuc olmazsan arkasini brakma canmEvet ama açılan tuplerde kapanma olmuyormuş arastrmalarıma göre ilaçla tamamen açılmış oldu Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsn inşllah
Bende en kisa zamanda rahim filmi cektreyim bkliyodum belki olur diye ama korkuyorm artik iyceBen kiloluyum onunda etkisi varmış doktor rahm filmndeyken öyle dedi onun etkısı var şimdi açıldı hafif yapışma olmuş dedi