Bebeği olup da boşananların tavsiyelerine ihtiyacım var!

Hazır düzenini oturtmuş ve bu kadar şeyi başarmışken denenmişi tekrar deneyerek geriye dönme arkadaşım...... Oğlunla birlikte eskisinden de mutlu olmanızı dilerim...Affetme sakın.......

Cenabi allah hakinda herseyin hayirlisini versin insallah Amin....

Son düzenleme:
Merhaba cnm hatalar insanlar icindir ,tabiki herkes hata yapabilir ama bu cok ciddi bir konu.Hata kabul etmiyor yani.Biraz da elindekinin kiymetini bilmek lzm öyle en ufak bir kivilcimda iradesine sahip olamiyorsa o adamdan hic birsey olmaz.Asla denemeyi bile dusunme derim

Kendinize böyle güzel bir hayat kurmuşken neden o adamı yeniden hayatınıza dahil etmeyi düşünüyorsunuz? Kimseye danışmadan, affetmek, inanmak aklınızın ucuna bile gelmeden onu reddetmelisiniz.

Size boşanırken maddi anlamda eziyet çektirmiş bir adam karşınızdaki. Sizden ve çocuğunuzdan para kıskanıp, kendi zevki ve hayatı için harcamış parasını. El kadar yavrusunu terk etmiş,sizi aldatmış, bırakmış gitmiş başka bir kadın için. Bu nasıl affedilir?

İşiniz var, eviniz var, arabanız var ve en önemlisi onurlu bir kadınsınız. Kendinizi salak yerine mi koyduracaksınız?

Siz o adamın sığınılacak bir limanı mısınız?

Affederseniz, onun gözünde onuruyla boşanan eski karısı değil, aldatılmayı hazmeden ve kendi hayatını kuramadığı için çaresizce ona geri dönen zavallı bir kadın olacaksınız.

Huylu huyundan vazgeçmez, eğer affederseniz yine aldatılacaksınız.

Hem maddi anlamda durumu kötü olmasaydı, emin olun bir çok kadın kapısında sıraya girerdi ve eski eşinizin size dönme gibi bir niyeti de olmazdı. Eski eşiniz yaşadığı sıkıntılardan dolayı size gelmiş. Yalnızlık ve parasızlıktan dolayı. Pişmanlıktan ya da aşktan değil.

Eğer biraz mantıklı düşünebilirseniz, onu affetmezsiniz. Ama çocuğunuzu öne sürerek yeniden bir araya gelirseniz, birkaç ay ya da yıl sonra buraya " Ne kadar aptalım, affettim ve yine aldatıldım" diye bir konu açacağınızdan adım gibi eminim..

Çocuğunuz ve kendiniz için doğru kararı verin. Sakın affetmeyin!

(Söylediklerimle kalbinizi kırmak niyetinde değilim. Sadece gerçekleri duymaya ihtiyacınız olduğunu düşündüğüm için net konuşmak istedim. Umarım incitecek sözler söylememişimdir..)

Son düzenleme:
eğer eski kocana dönersen hayatının en büyük yanlışını yapmış olursun:26:
yukarda arkadaş herşeyi çok güzel yazmış
bu adam emin ol sana aşkından değil çaresizlikten dönmek istiyor seni kullanmasına izin verme

canım arkadaşım seni okumuştum.toparladığına o kadar çok sevindim ki.okuduğumda ben on durumda ne yapardım diye düşünmüştüm.çünkü ben çalışmıyorum .ama sen süper toparlamışsın.ev ,araba almışsın en önemlisi kimseye muhtaç olmamışsın.bunu ne kadar önemli bir şey olduğunu bilemezsin.adamın başına gelenlere çok sevindim.inşallah o kadın onu boşamaz da sana da bulaşmaz.hediyelerini al oğlunla görüştürmeye devam et ama asla asla asla asla barışma.ben inanıyorum ki senin karşına düzgün bir insan çıkacak ve ikinci baharı yaşayacaksın.sen en iyilerine layıksın.bırak o adamı sen. önüne bakmaya bize örnek olmaya devam et....burada seni okuyup gaza gelecek cesaret bulacak o kadar hatun varki.sık sık gene yaz olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…