Çocuk Hastalıkları bebeği reflü olan varmı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
A
aptalin hangi mamasini kullandinz kusmamasi icin benim ogljmsa da reflu var ve cok kusuyo 3 aylik henuz

Benim oglum da da reflu var cok kusuyor oksuruk var salyasi ve hiriltisi var gaviscon verdiler ama mamasina yarm paketini katip ver dedi dr ama mamayla yemiyor yine kusuyor. Sorum su bu mamayi emzirmeden yadanmama vermeden once su ile mi vermeliyim yoksa karni tokken mi vermeliyim bide su ile mi vermeliyim ve mama olarak aptamil ar mamasi varmis kusmamasi icin bunu kullansam olur mu acaba

Kusuyorsa çocuk gastroloji doktoruna götürmelisin. Bu konuda en iyi doktor istanbulda fügen çokuğraş ona git derim zaman kaybetmeden. Çoklu gıda alerjisi yada süt alerjisi olabilir doğru teşhisi koyup ilaç tedavisi ile doğru yolu göaterecektir. Yediği bir yada birçok gıda alerji yapıyor olabilir. Maması çok farklı bir mama devlet karşılıyor raporla. Yada sizde diyet yapacaksınız. Her gıdayı teker teker deneyeceksiniz eğer gıda alerjisi ise. Zaman kaybetmeyin alerji yi iyi bilen ve çocuk gastroloji doktoruna gidin.

Kayseride yasiyorum istanbul a gitme durumum yok malasef gaviacon u kullanmaya baslayinca biraz daha artti sanki ve gozunde sislik kizariklik oldu pazartesi gitmeyi dusunuyorum ama normal poliklink mi yoksa gastirentoloji mi bilmiyorum

Gözünde şişlik kızarıklık ise gıda alerjisi var o zaman. Siz şuan çocuk gastroloji doktoruna ve çocuk alerji doktoruna gidin. Facebookta alerji yaşam platformu grubuna üye olun. Orada soru sorun ayrıca.

Krndi başınıza içinden çıkarım diye düşünmeyin doktor konteolünde olmalısınız.

Öncelikle tüm süt ürünlerini yemeyin siz diyet yapın. Hazır gıda çikolata süt ürünleri tüketmeyin.

Mama eğer sütünüz yetiosa vermeyin. Motuluim kilosuna göre içirin. Gavisconda alerji yapmış olabilir içindeki aromadan dolayı. Gavizconu kesin. Motuluim içirin. Yediğinde hemen yatırmayın 2 saat dik tutun sonra yatırın. Birde kaka yaptıktan hemen aonra bakın kırmızı mı eğer kırmızı ise alerjidir diye düşünün. Kakasının kıvamıda önemli mukuslu ishal kanlı şeklindeyse gıda alerji yapıodr demektir. Hırıltı balgam öksürük goda alerjisi yapıor.

Gavisconu dun vermedm gozunun sisi indi mama verdim bi sıknti olmadi bugunde aptamil ar altim anti reflu mama aldim oda refluye iyi geliyomus onu denicem bide gaviscon vermicem artik

Hazır ve karışık gıdalar tüketmeyin benim oğlumda reflü egzama ve mukuslu ishal bunların hepsini yaşadı kahroldum günlerce, sebebi benim karışık yemem hazır gıdalar tüketmemdi sadece anne stü içiyordu çünkü, yumurta alerjisi var oğlumun ayrıca bunu da yiyecekleri keserek deneyerek öğrendim zor bir süreç, hazır gıdaları ve yumurtsyı hayatımızdan çıkardık çok şükür iyiyiz, ayrıca bu hstlıklr 2. Ay aşısından sonra arttı aşı da yan etki yapabiliyor şuan yaptırmıyorum aşılarını. Aidin salih hanımın gerçek tıp kitabını öneriyorum annelere. Allah evlatlarımıza şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…