Bebeği severken

Herkesin bir Seviş tarzı var,
Oğlunu eşşek kafalı diye seven anneler bile var fare daha masum geldi bana:KK70:

Benim kv gibi sevmediğine dua et

Dövmeler yapacan piercingleri taktırıp anne babanla kavga edip bana mı gelecen sen diye oğlumu seviyordu :KK62:

Çok şükür görüşmüyorum da bitti şeytanın seviş tarzı :süslü:
Haha cok orjinal bi tarzi varmis kv nin :)

Mercimek fare maymus sipa essek genelde böyle seviliyor bebekler:))) ne varki bunda hepsi birbirnden sevimli hayvanlar fare diince size birz çirkin anlamnda bi imaj yaratio sanırım rahatszsan soyle bana normal geldi

Hala olmak çok zor gerçekten sevme şeklin bile göze batıyor ama teyze olsa bu kadar batmaz kimsenin gözüne. Allahtan bizim gelin böyle değil çocuğu binbir şekilde sevdim birgün bir şey demedi çok şükür sansliyiz sanırım.

Merhaba hanımlar. Aklıma bir şey takıldı, sizce boş bir takıntı mi? İki görümcem var, bekar olan görümcem bebeğimi 'fare' diye seveceğini söyledi ve öyle yapıyor. ''ne yapıyor fare","farenin fotosunu yolla" vb. gibi. Bebeği olan anneler, sizce bu normal mi? Doğduğundan beri birçok lakap taktılar ama bu bana nedense çok sevimsiz geldi. Bebeğim konusunda biraz hassasim.
33 yaşımdayım teyzem halen fare fındık faresi cardon diye sever :D bence sevdiklerinden yapıyorlardır takılmayın bu kadar

Merhaba hanımlar. Aklıma bir şey takıldı, sizce boş bir takıntı mi? İki görümcem var, bekar olan görümcem bebeğimi 'fare' diye seveceğini söyledi ve öyle yapıyor. ''ne yapıyor fare","farenin fotosunu yolla" vb. gibi. Bebeği olan anneler, sizce bu normal mi? Doğduğundan beri birçok lakap taktılar ama bu bana nedense çok sevimsiz geldi. Bebeğim konusunda biraz hassasim.
Bence normal. Bebek ve fare sözcükleri yanyanayken benim aklıma lağım faresi gelmiyor mesela sevimli bir oyuncak fare ya da miki fare gibi figürler geliyor. Ben yeğenimi küçük sıkam diye seviyorum. Ablam oğluma karıncam diyor. Babam bizi yavru itlerim diye sever :) yani önemli olan niyet.

Abartiyorsun diyenlere şaşırıyorum. Dünyanın en güzel en masum varlığını fare eşşek gibi hayvanlara benzetmek çok çirkin
Ya adı ile seslenilmeli veya tatlım, bal topagim, zeytin gözlüm bitter çikolata sutlu cikolatam gibi şirin şeyler söyleyin . Zor mu??

Bence normal. Bebek ve fare sözcükleri yanyanayken benim aklıma lağım faresi gelmiyor mesela sevimli bir oyuncak fare ya da miki fare gibi figürler geliyor. Ben yeğenimi küçük sıkam diye seviyorum. Ablam oğluma karıncam diyor. Babam bizi yavru itlerim diye sever :) yani önemli olan niyet.

++++++
++++++

Ne alakası var.
Çirkin diye sevince gözünüzde ecüş bücüş bişey mi canlanıyor. Sevmek için deniliyor böyle şeyler işte.
Ben yeğenlerime neler derdim. Sanırım tek avantajım ablamın çocukları olmasıymış. Eğer abimin olsa gelin hanım buraya konu falan açardı allah muhafaza.

Bennde sincap derim fare görüncene sempatik geliyor demek

Hoşlanmıyorsan söyle :)

Bende yeğenlerimi maymun diye severim :)
Kedilerimi dana diye severim :))

Nolcak yaaa alınma böyle seylere .
Ama dediğim gibi uyar . Bence devam etmez .

Hey Allahım sevdiğindendir o. Ben de bir bebişi kedicik diye seviyordum. Annesi kedi falan değil insan o dedi. Ben de kalktım verdim kucağına bebişi. Daha da dokunmam ?!?!?!

Benim yavrularımın lakabı da yok. Görümcem ve validem sorarlarken:
Kız nasıl?
Oğlan ne yapıyor?
diye soruyorlar.:işsiz:
Bozuluyordum önceleri.Hatta eşim benden bahsederken “Bu”diyordu.
Öyleler yani.Art niyet aramıyorum artık. Şimdi eşim adımı söyleyerek bahsediyor benden.Devamı gelecek inşallah.Kızımı ve oğlumu isimleriyle soracaklar bir gün. :KK53:

Walla hic hos degil
bence

Walla hic hos degil bence bir bebegin insanin adi olur dinimizdede guzel isimlerle cagirin ewlatlarinizi der hele hele dinimizde mindar olan bi hayvanla cagirilmak hic hos degil
Benim gorumcemde kizimi cinsiyeti ile hitap eder cok sinirlenirim kiz assagi kiz yukari

Bu davranislari cok saygisizca goruyorum yasca kucuk gorumceniz sanirsam ama usulunce uyarilmalidir empati yapsin kendi fare suratli diye sewdirirmi mesela ?!?!

Back
X