Peki dönmesi için herhangi bir şey yaptın mi.? Doktorum bana sol tarafina doğru yat ve bol su iç dedi.Canım benimde 37 de döndü doktor bekleriz ne zaman dönerse Demişti tabi onuda riske atma bir süre daha beklersin
Nerden biliyor ki donmeyecegini son sancı anında bile dönen çok oluyormuş. Bizzat bunu yaşayan kişilerden duydum. Ah şu doktorlar işin kolayı kaçmayı çok seviyorlar. Bizi iki dakkada kesip biçip bebeği almak istiyorlar.Benim de ters,3kasima kadar dönmezse daha dönmez dedi.
38. Haftaya giriyorum bebeğim hala ters ama ben normal doğum istiyoruum
Son sancı anında döndüğünü söyleyen çok kişi oldu. Doktora sordum. İlk doğumun olduğu için dönmesi çok zor dedi. Bu haftadan sonra dönme ihtimali de yüzde 10 muş offf. Son ana kadar bekleyelim dedim doktora. O zaman da bebeğin hayatı tehlikeye girebilir dedi. Benim durumum olan var mı?
Ben dün doktora gittim bebek hala ters. 39. Haftaya girdim. Doktora ısrarla beklemek istediğimi söyledim. O da ısrarla artık dönmesi çok zor, 12 kasım a kadar beklerim dönmezse sezeryan a alırım dedi. Aniden suyun gelir de kordon aşağı sarkarsa bebeğin kurtarılması çok zor olur. Böyle bi riski göze almak istemezsin heralde dedi. Ben yine de beklemekten yanayım ama bebeğime bişey olursa kendimi affedemem heralde off ya...:)benimde ters yaa,çok normal doğum istiyorumm,sordum doktoruma 37. haftaya kadar % 90 bebekler döner dedi,şimdi bekleyip dönmesi için dua ediyorum. 20 gün sonra tekrar gidicem o zamanda dönmemeişse sezeryan için gün veririm dedi ama bende tehlike falan yoksa biraz daha beklemek istediğimi söylücem,inşallah bunlara gerek kalmadan döner bebeğim
Sizinkinin dönme ihtimali çok yüksek daha vaktiniz var. Son haftalarda yeri daraldigi için dönme ihtimali azalıyormus. Ben yarın başka bir doktora randevu aldım. Bakalım o ne diyecek.benimde ters ama doner daha dedi baska bi dontora daha gidin o ne diyecek belki bir iki hafta kadar beklete ilir donmesi için
offf senin işinde zormuş be canımm beklesen bebeğe tehlikee,beklemezsen sezeryann,inşallah döner de 1 hafta içinde sağlıkla dünyaya getirirsinn..Ben dün doktora gittim bebek hala ters. 39. Haftaya girdim. Doktora ısrarla beklemek istediğimi söyledim. O da ısrarla artık dönmesi çok zor, 12 kasım a kadar beklerim dönmezse sezeryan a alırım dedi. Aniden suyun gelir de kordon aşağı sarkarsa bebeğin kurtarılması çok zor olur. Böyle bi riski göze almak istemezsin heralde dedi. Ben yine de beklemekten yanayım ama bebeğime bişey olursa kendimi affedemem heralde off ya...
İnşallah canım inşallah. ..Hayırlısı için dua ediyorum artık. Sezeryan olursa da yapacak bir şey yok artık. Bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım da...offf senin işinde zormuş be canımm beklesen bebeğe tehlikee,beklemezsen sezeryann,inşallah döner de 1 hafta içinde sağlıkla dünyaya getirirsinn..
aynen öyle dua edip sağlıkla alalımda artık normal sezeryan napalımmmİnşallah canım inşallah. ..Hayırlısı için dua ediyorum artık. Sezeryan olursa da yapacak bir şey yok artık. Bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım da...
Evet ya burda okuyorum son haftalarda bebeklerini kaybeden çok anne var. Bizim dert ettiğimiz şeye bakaynen öyle dua edip sağlıkla alalımda artık normal sezeryan napalımmm
öyle tabi de işte normal istediğimiz için diretiyoruz,bende gidince dicem hemen sezeryana gün vermesin az daha beklicem yaa :)Evet ya burda okuyorum son haftalarda bebeklerini kaybeden çok anne var. Bizim dert ettiğimiz şeye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?