• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeği toplam 5 dk emipte kilo alımı iyi olanlar varmı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benım kızda ole 5 dk emıp bırakıyodu gecen ınternette bı yazı okudum orda mumkunse bebegınızı cıplak sadece bezı kalacak sekılde emzırın hem uyuklamasına hemde kısa emmesıne engelmıs denedım tuttu.kolay gelsın:teselli:
 
arkadaşlar emzik gerçekten bebeğin meme emmesini azaltıyor mu? ben emzik vermek istiyorum ama annem beni emmez diye istemiyor... ama sokağa çıkınca mecbur veriyorum. bir de evde çok yorulunca veriyoruz. ilk 10 hafta vermedik alışmasın diye. ama 3-4 gündür veriyoruz eskiden 15 dk emen bebek şpimdi 5-10 dk emiyor... halbuki emzik günde en fazla 30-40 dk alıyor.
 
Benim bebeğimde 5 dakika emip bırakıyor uyuyakalıyor malesef peki tekrar meme isteyince aynı memeden mi başlıyorsunuz emzirmeye yoksa diğerine mi geçiyorsunuz
 
Back
X