bebegi uyuduktan sonra 40. dakikada uyanan vaar mıı?

Fulnep

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
1.195
69
358
Kızım uyuduktan 40 dakika sonra uyanıyor..6 ay bıttı .Yenı cıktı bu da..Zaten dogru duzgun uykusu yoktu..Simdi olanı da gıttıUyuyor 40 dakıka dokunca kurulu saaat gibi uyanıyor..Sabaha kadar 8-9 kere uyanıyor..O da ben de cok yorgunuz..Aynı durumu yasayan var mı?Yasayan varsa duzeldımı uykusu?Moral verın banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(Yoksa biz hiç uyumıcaz mı?

Emziriyormusunuz? Genelde emen cocuklar geceleri daha cok uyaniyorlar benimki öyleydi sizi cok iyi anliyorum tam 22 ay her gece ayni seyleri yasadim zor bi sürec cok sabir istiyor allah yardimcin olsun...

selam canim.emziriyorsun buyuk ihtimalle.benim eltiminde kizi oyleydi ve 20 aylik simdi de oyle.emzik felan kullaniyormusun

benim oğlumda 7 ay 18 günlük doğduğundan beri düzenli uyumuyor.Seninki yine iyi benimki tam 30 dk sonra uyanıyor aynen kurulu saat gibi.Sabaha kadar yarım saatte bir uyanır.hele son 2 haftadır sabah 8 den sonra 10 dk uyuyor sonra ağlayarak uyanıyor.Nedenini çözemedim hala...

Merhaba benim oglum 18.ayina girdi aksam yatiriyorum 45.dakikada uyaniyor bu emzirmeyle ilgili birsey bende hala emziriyorum biraz daha meme emip uyuyor.Birde soyle birsey duymustum kendi kendine uyumayi ogrenememis annesi tarafindan sallanarak,emzirerek vs..sekilde uyutulan cocuklar uyuduklarinin uzerinden belirli bir zaman gecince uyaniyorlar ve tekrar dalmayi basaramiyorlar ve annesinin tekrar gelip kendisini uyutmasini bekliyorlarmis.Valla ben oglumu ilk.dogdugundan beri emzirerek uyutuyorum zamani gelince yataginda kendi basina uyutmayi alistiricam bakalim ozamana kadar boyle o uyancak ben uyutcam o uyancak ben uyutcam o uyancakkk....

meraba canim benim bebegimde sekiz aylik olana kadar öyleydi sabaha kadar otuz kere kalktigim oluyordu allahim bitiyodum resmen gündüzleride iki defa uyutuyordum suan bebgim dokuz aylik olucak biraz daha iyi simdi birde bebkler cok cabuk huy degistiriyorlar,suan ben gündüz uykusunu bire indirdim gündüzleri 1,5-2 giybi yatiyor 2,5 saaat felan uyuyor aksamda 9-10 gibi uyuyor enazindan simdi daha az kalkiyor geceleri bunda sükür zamanla düzelir insallah,sabirli olmaktan baska caremiz yok canim,

meraba canim benim bebegimde sekiz aylik olana kadar öyleydi sabaha kadar otuz kere kalktigim oluyordu allahim bitiyodum resmen gündüzleride iki defa uyutuyordum suan bebgim dokuz aylik olucak biraz daha iyi simdi birde bebkler cok cabuk huy degistiriyorlar,suan ben gündüz uykusunu bire indirdim gündüzleri 1,5-2 giybi yatiyor 2,5 saaat felan uyuyor aksamda 9-10 gibi uyuyor enazindan simdi daha az kalkiyor geceleri bunda sükür zamanla düzelir insallah,sabirli olmaktan baska caremiz yok canim,

kızlar emzırıyorum..uyanıyor memeyı alınca uyuyor..sonra tekrar uyuyor..kurulu saat gıbı ıkı gundur 40 dakka dolacagına yakın ayagıma alıyorum sallıyorum yada pişş pişşlıyorum uyuyor..bu arada emzık vermedım dogdugundan berı ..sımdıde o almıyor..kendı kendıne uyutmayı basaramayan annelerdenım.neyse bebişlerimiz sagıklı olsundaaa..biz uykusuz kalalım..ölünce bolbol uyucaz dımı:))

Konuyla ilgili sonmesajiimi yazali tam 6 yil olmus.kizimin uykusu 3.5 yaşından sonra düzeldi elhamdulillah. .Ama ne çektim bee:))uykusuzluktan ne psikoloji kalmıştı ne bisey:)suan bile cocugum 1 de yatiyoı çok geç diyenlere terlik atasim geliyo:) benim prensesim cidden uyumazdi. Bir daha çocuğum olursa bu sefer emzik verecem insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…