Bebeği uyumayan anneler, uykular ne zaman düzene girdi???

Littledaisy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
48
24
3
37
4 aylık oğlum. Gündüz uykusu en fazla yarım saat. Gece uykusuna 5'te geciyo. Gündüz 12-1 e kadar. Gaz sıkıntımız hafifledi ama devam ediyor. Bebeği böyle olan anneler, ne zaman düzeldi çocuklarınızin uykusu. Gündüz hiç bi iş yapamiyorum. İnşallah düzelir en kısa zamanda...

Benim oğlumun gece uykusu süperdi 8 aya kadar...öyle pek uyanmazdı....
8.aydan sonra gece 1000 sefer uyanıyor
gündüz uykusunda hiç problem yaşamadım

4 aylık oğlum. Gündüz uykusu en fazla yarım saat. Gece uykusuna 5'te geciyo. Gündüz 12-1 e kadar. Gaz sıkıntımız hafifledi ama devam ediyor. Bebeği böyle olan anneler, ne zaman düzeldi çocuklarınızin uykusu. Gündüz hiç bi iş yapamiyorum. İnşallah düzelir en kısa zamanda...
Affınıza sığınarak ,gaz problemi bebekle birlikte annede de mi oluyor da gaz problemimiz dediniz
İnşallah yakında uykusu düzelir

Benim kizim ikinci ayinda falan duzeldi ama sonra dördüncü aydan sonrada dönmeyi ögrendi. Tabii bide dis cikarma, asilarin yan etkisi derken simdi sekiz aylik hala tam düzenli diyemem. Degisio cocukta cocuga kimisi de sonradan düzene girio.

Allah yardimcin olsun cnm cok zor uyumayan bebek kizim 1.5 yasinda emzirmeyi biraktirdim halde hala gece uyaniyor kac kere gunduzde oyle hic rahati yok ama bebegine gore degisiyor oglumda rahat bir bebekdi 6 aydan sonra duzene girmisdi

Merhaba...aynen benim oğlanda 4 aylik gunduz cok az yatiyor aksam 12 den once yatmiyo ...gazida sıkıştiriyor...şaşirdim kaldim halbuki uykusuda cok insallah duzelirler ...bende dogru duzgun is yapamiyorum

Ayaklarını çekiyor mu bizimki ay sonunda 4 bitirecek hiç uyku yok ağlıyor uyuyamıyor gibi bn gazı geçti diye düşünüyordum
Merhaba...aynen benim oğlanda 4 aylik gunduz cok az yatiyor aksam 12 den once yatmiyo ...gazida sıkıştiriyor...şaşirdim kaldim halbuki uykusuda cok insallah duzelirler ...bende dogru duzgun is yapamiyorum

Back
X