Kac aylik su anda bebeginiz ?Kucakta veya yanımda yatiramiyorum uyku ve mama disinda hep kucakta gezmek istiyo istediği olmazsa da katilarak agliyo mecbur kucakta gezdirip oyalamak gerekiyo keşke sakince yatsa onla daha cok vakit gecirebilirdim mamayi verirken bile yoruluyorum yorulmamam gerekliymis
2 aylik bebek kucaga alismaz2aylik evet gazi oldugu icin kucakta gezdirmek gerekiyo genellikle ama bunun disinda da hep kucakta gezdirilmek istiyo bu durumda da hep saf dışı kaliyorum tam olarak ne zaman iyilesecegim belli degil belki tam olarak eski halim olmayabilirde
Sadece sizi anne olarak görür merak etmeyin çünkü ilk tanışma koku ve sesle olur anne karnından beri sizin kokunuzu ve sesinizi tanıyor zaten.Hamilelikte gecirdigim ciddi bir rahatsizliktan dolayi bebegime bakamadigim icin yatili bakici bulduk Allah a şükür bakici cok ilgili fakat sorunum şu ben bi kenarda bebekle ilgilenemez durumdayken cocugun zaman gectikce kimi anne olarak gorecegi bu beni cok üzüyor sizce boyle bi risk var mi sutum cok az emzirme surem de cok kisa mamayla besleniyo sadece bu kisa surede benle oluyo kucagimda gezdirme ,onunla vakit gecirme olmuyo
Malesef uykuSadece sizi anne olarak görür merak etmeyin çünkü ilk tanışma koku ve sesle olur anne karnından beri sizin kokunuzu ve sesinizi tanıyor zaten.
Sütünüzü arttırın ki sadece anne sütü ile beslensin.Denenmiş kesin garantili yöntem bebeği emzirin ardından makina ile süt sağın yani memeden istenen süt artınca üretilen süt de artar.
Benim küçük kızım da kolikti ilk 3 ay kucakta zıplatarak dolaştırdık ama sonra yatmaya yuvarlanmaya başladı. Sizin bebeğiniz de yatarak oynamaya başlayacaktır. O araları değerlendirirsiniz.
Beraber uyumanız mümkün mü? Yani gece emzirmelerini aynı yatakta yapabilir misiniz?
Güvenliği sağladıktan sonra emzirme devam ettikçe anne ve bebeğin aynı yatakta yatmasını öneren uzmanlar var. Ben çocuklarımla emzirme süresince beraber uyudum.
Nasıl bir rahatsızlığınız var bilmiyorum ama yatağınızın yanına bebek arabasını koyup ileri geri sallayıp uyuyabilir ve oynayabilirsiniz.
Mamayı biberonla siz mi veriyorsunuz?
Sadece sizi anne olarak görür merak etmeyin çünkü ilk tanışma koku ve sesle olur anne karnından beri sizin kokunuzu ve sesinizi tanıyor zaten.
Sütünüzü arttırın ki sadece anne sütü ile beslensin.Denenmiş kesin garantili yöntem bebeği emzirin ardından makina ile süt sağın yani memeden istenen süt artınca üretilen süt de artar.
Benim küçük kızım da kolikti ilk 3 ay kucakta zıplatarak dolaştırdık ama sonra yatmaya yuvarlanmaya başladı. Sizin bebeğiniz de yatarak oynamaya başlayacaktır. O araları değerlendirirsiniz.
Beraber uyumanız mümkün mü? Yani gece emzirmelerini aynı yatakta yapabilir misiniz?
Güvenliği sağladıktan sonra emzirme devam ettikçe anne ve bebeğin aynı yatakta yatmasını öneren uzmanlar var. Ben çocuklarımla emzirme süresince beraber uyudum.
Nasıl bir rahatsızlığınız var bilmiyorum ama yatağınızın yanına bebek arabasını koyup ileri geri sallayıp uyuyabilir ve oynayabilirsiniz.
Sadece sizi anne olarak görür merak etmeyin çünkü ilk tanışma koku ve sesle olur anne karnından beri sizin kokunuzu ve sesinizi tanıyor zaten.
Preklemsi gecirdimNe rahatsızlığınız var?Gecmis olsun
Malesef bu sekilde durmuyo ya mama yerken uyuyor ya da gezdirirkenBebek uyurken koynunuzda uyutun,kokunuzu alsın.koynunuza koyamıyorsanız yanınıza yatırın.
Sagolun 36. haftada gecirdim tansiyonum yuksekti sezeryan gunu acil doguma gittikPreklamsi ne zaman geçirdiniz?
Doğumu ne zaman yapıtınız?
Tansiyonunuz yüksek mi?
Bu arada geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?