bebeği yeşil kaka yapan var mı?

girlinred

Ne mutlu Türküm diyene 🇹🇷
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
17.073
33.646
798
kızım haftaya 3 aylık olacak. sadece anne sütüyle besleniyor. yarın bir hafta olacak yeşil kaka yapmaya başlayalı. başka bir değişiklik yok kendisinde. bütün bezleri yeşil kakalı değil. bazen yeşil-sarı oluyor. 1-2 kere de normal rengini buldu. ama bir yeşil durumumuz var genel olarak. başına gelen var mı?

2 oğlumda da oldu.Senin yediklerinle de ilgisi olabilir.Bir sorun yaşamamıştım ben.

canım benim kızımın kakası da yeşil ve sümüksü oluyrodu doktora götürdüm, tahlil yaptılar, kakada mukus çıkmasına rağmen herhangi bir ilaç vermediler, öneride bulunmadılar, pek önemsemiyorlar yani doktorlar demekki ciddi birşey yok...

yeşilliğin yanında kakası şimdi de sıvı olmaya başladı. kaka kısmı az, bol sulu neredeyse sıvı. ateş,kusma falan yok. bunu yaşayan var mı?

yeşilliğin yanında kakası şimdi de sıvı olmaya başladı. kaka kısmı az, bol sulu neredeyse sıvı. ateş,kusma falan yok. bunu yaşayan var mı?

Benim bebeğimde 45 günlük ocak annesiyim bazen yeşil yapıyor bazen sapsarı oluyor .. Yeşil sıvımoluyor .. Sarımve kokuyorsa üşütmüş demektir.. Yeşili bilmiyorum .. Ama yapıo benimkide sebebini bende bilmiyorum doktora gösterdik aylık muaynesinde sorun yok dedi .. Demek ki oluyo normaldir belki..

sebebini bilmemek çok kötü yaa. biz de götürdük doktora bezini verdik tahlil yapıldı, kakası sıvı değildi o zaman yeşildi sadece. bir şey çıkmadı. kakası hardal sarısına dönmediği gibi bir de sıvılaştı.hastanenin tahliline güvenmemeye başladım neredeyse başka doktora mı götürsem diyorum. iki gündür giydiriyorum sıkı sıkı. boşuna giydirmiyorumdur umarım çünkü bir de sıkı giyinmeye alışıyor şu an. ishal mi oldu acaba diye düşüncelerdeyim. pirinç lapası yapıp yedim az önce ayyy kurtarın beniii

Bence çok da sıkı giydirme terleyip öylede üşüyebilir ben her yerinden beşşiğinden kaldırdığım zaman sırtına bakıp terlediyse ki herzaman terliyo çok kendini sıkıp ağlıyo çünkü bez kyuyorum sırtına .. Ev iyiyse sıcaksa yani hepten üstünü değiştiriyorum..

evet bir kere hasta oldu zaten kızım antibiyotik aldı. senin ikinci bebeğin mi?

evet bir kere hasta oldu zaten kızım antibiyotik aldı. senin ikinci bebeğin mi?

Yok ilk daha,ikinci 2-3 sene sonra eşim hemen istiyor ama ben vücut olarak pek dayanıklı değilim kaldıramam yani ..
Senin ilk mi ?

Son düzenleme:
canım endişe etme bence kafana takılıyorsa başka hastaneye götür hemen kakayı steril bir kap alıp çocuğu hastanelerde perişan etme, ben o hatayı yaptım 4 gün kaka yüzünden farklı yerlerde çocuğu süründürdüm. benim kızım bu hafta 3 aylık olacak, bazen katı bazen su gibi yapıyor , hatta bazen çimen yeşiline yakın bir tonda oluyor kaka, doktorlar önemsemiyorlar bu durumu ama gün içinde 7 den (bazı doktorlar 10 dan fazla diyor) sulu kaka yapıyorsa kakası sırtına kadar çıkıyorsa doktora götür. ben doktora sormuştum nasıl anlayacağım ishal olduğunu o da bana bunları söyledi.

annemler gelmişti memleketten geçen hafta 3-4 gün kalıp gittiler. onların direktifleri doğrultusunda giydirdim kızımı sıkı sıkı yani. birkaç gün içinde geçti. üşüyormuş bebe. doktorun söylediği gibi giydiriyorduk oysa ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…