Çocuk Hastalıkları Bebeği zehirli ishal olan Var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

aynelhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
142
1
96
Çanakkale
Selam arkadaşlar, benim bebeğim 4 aylık 2 gün önce kaka tahlili yaptık ve dr.zehirli ishal olmuş dedi ilaç verdisenağlama.Sadece anne sütü veriyorum sizin önereceğiniz başka bişeyler var mı?eğer varsa lütfen yazın arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum. Selam ve sevgi ile...

cn mbnm geçmiş olsun bnmde kızım 5.5 aylık hiç olmadı şükür bişide neden olmuş nedenini söylemedimi doktor sadece anne sütünü veriyon acaba sütündenmi geöçti bişi zehirledi balık falanmı yedin acabada üstüne sütlü ürün tükettin

Canım korkma.. Başıma gelmedi ama bi yakınımın gelmişti. Temizliğine biraz daha dikkat et.Sütten geçecek bişey değil. Oyuncaklarını yıkadığın sudan, banyo suyundan, veya büyüklerin temiz olmayan elleriyle dokunmalarından bulaşabilir.

Çok sağolun arkadaşlar dr.çok kolay bulaşabilir dedi el temziliğinize çok dikkat edin dedi ve şurup verdi.Sadece anne sütü veriyorum dün 2 çay kaşığı elma püresi verdim yaa bilmiyorum başka bişeylerde versem mi acababilmiyorumkismile Kakası çok balgamlı dua edin arkadaşlar ne olur inş.çabucak atlatırız...Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin inş.

canım çok büyük geçmiş olsun benim oğlumda 5.5 aylık ben rotavirüs aşısını yaptırmıştım başıma gelmdi böyl bişe ama benimde bir yakınımın bebeğinin başına gelmişti çok şükür atlattı umarım en kısa zamnda senin minişinde atlatır çok geçmiş olsun

Muhtemelen elma püresinden olmuştur.
Eltimin oğlu da olmuştu onlarda elma püresi vermişlerdi ve hemen ondan sonra oldu.
Çok zor atlatmıştı işallah sizin kolay geçer.

Banyo suyunu temiz su kullanın içme suyu yani. Ben 6 ay içme suyuyla yıkamıştım kızımı. Öptürmeyin kimseye bebeğinizi.

Çok geçmiş olsun canım bol bol su içir emzir bebeğini vücudu susuz kalmasın görümcemin oğluda olmustu cok ağır atlattı temizliğine dikkat et çok fazla insanlarla bir arada bulundurma bulaşıcı bir hastalık büyüklerde varsa onlardan geçmiş olabilir çocuklar bebekler ağır atlatıyor malesefki bende rota virüsü aşısı yaptırmıstım çok şükür bulaşmadı kızıma inşallah bir an önce atlatır bebeğin canım birde elma ishal yapmazmı muz felan yedirsen daha ii olmazmı canımbilmiyorumkismile

az önce sosyal medya hesabımdan bir bebeğin bu hastalıktan vefat ettiğini okudum tanımadığım halde kahroldum 1 hafta öncesi resimlerinde sapasağlamdı

lütfen bebeklerinize rotavirüs aşısını yaptırın
borç bulun nasıl bulursanız bulun ama aşıyı muhahhakak yaptırın
çocuklarımız 150 tl den daha değerli

Elim kolum titriyor bu Nasıl bir ihmalkarlık Nasıl doktor hasta bebeği bişey demeyip evine gönderir? O blogger I ben de yıllardır takip ediyorum moralim bozuk olduğunda açıp bebeğinin videolarına bakardım.

Çok etkikendim Efsun melekten nasıl bir olayki empati yapmaktan korkuyorum, yapmassam acısını anlayamam diyorum. Aklımdan hiç çıkmıyor sabahtan beri.. Evlatlarımız allaha emanet. Allahım sen tüm bebekleri koru O bişeyi yok diyen doktor nasıl doktorsa öyle...

Hislerimi anlatmissiniz

Bu asi anneye mi yapiliyor bebege mi kav aylikken yapiliyor o bebegin melek olusuyla mahvoldum bende

Ben bu aşıyı iki çocuğuma yaptırdım zamaninda 3er doz olarak,gerçekten çok zor bir hastalık...Efsun bebeğe çok üzüldüm dün gördüm bende yazık çook yazık bir anda annesinin kucaği boş kaldi,Rabbim cennetinde saklasin inşallah....Lütfen rotavirus aşısını yaptırın arkadaşlar lütfen....

Aşı olunca hastalık geçirilmiyomu? Hafif mi geçiriliyor?

Sosyal medyada dün gördüm.. 2 gündür etkisindeyim.. O güzel gözlerin birden bir daha açılmamak üzere kapandığını bilmek acı veriyor.. Hamileyim.. Sanırım ilk 6 ayda yapılıyo bu aşı, yaptırmayı düşünüyorum inşallah.. Rabbim kimsenin ocağına evlat acısı vermesin... Çok zor!

Aşı olunca hastalık geçirilmiyomu? Hafif mi geçiriliyor?
Hastalık illa herkeste olucak diye bisey yok ama oluncda ya bir hafta çok şiddetli geçiyor hastanede,ve ya allah korusun kötü sonuçlanıyor...yakınlarimdan birinin cocugu gecirdi bir hafta hastanede yatti eridi çocuk resmen...sorunuza gelirsek hasta olunsa dahi çok hafif atlatiliyo bir iki günlük hafif ishalle,mesela benimcocuklrimin biri 7 yaşına digeri 3 yasina giricek rabbim bagislarsa ben doğru düzgün ishal olduklarını bilmem ayrıca diş çıkarırken çok kolaylık oldu benim icin hem çok kolay hemde ishalsiz çıkardılar dislerini....Rabbim hepimizin evlatlarini bağışlasın....

Bu asi anneye mi yapiliyor bebege mi kav aylikken yapiliyor o bebegin melek olusuyla mahvoldum bende
Anneye değil çocuğa yapılıyor bu aşı,aslında aşı ama agizdan damla seklinde veriliyor igne değil yani...Iki aşısı var bu hastaligin iki markasi diyeyim bir iki dozluk 3. Ve 5. Ayda yapilan digeri 3 dozluk 3. 5 ve 7.ayda yapilan..ben üçer dozluk olani yaptirdim doktorumuzun tavsiyesiyle..

Anladım. Benim bildiğim aşı olununca öyle çok şiddetli geçirilmediği veya kötü sonuçlanmadığıydı. Sanırım bu yaşanan üzücü olayda aşı yapılmamış oluyo bebişe. Yanlışta biliyo olabilirim doktora danışıcam. Aklıma taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…