- Konu Sahibi aynelhayat
-
Hislerimi anlatmissinizÇok etkikendim Efsun melektennasıl bir olayki empati yapmaktan korkuyorum, yapmassam acısını anlayamam diyorum. Aklımdan hiç çıkmıyor sabahtan beri.. Evlatlarımız allaha emanet. Allahım sen tüm bebekleri koru O bişeyi yok diyen doktor nasıl doktorsa öyle...
Bu asi anneye mi yapiliyor bebege mi kav aylikken yapiliyor o bebegin melek olusuyla mahvoldum bendeaz önce sosyal medya hesabımdan bir bebeğin bu hastalıktan vefat ettiğini okudum tanımadığım halde kahroldum 1 hafta öncesi resimlerinde sapasağlamdı
lütfen bebeklerinize rotavirüs aşısını yaptırın
borç bulun nasıl bulursanız bulun ama aşıyı muhahhakak yaptırın
çocuklarımız 150 tl den daha değerli
Ben bu aşıyı iki çocuğuma yaptırdım zamaninda 3er doz olarak,gerçekten çok zor bir hastalık...Efsun bebeğe çok üzüldüm dün gördüm bende yazık çook yazık bir anda annesinin kucaği boş kaldi,Rabbim cennetinde saklasin inşallah....Lütfen rotavirus aşısını yaptırın arkadaşlar lütfen....
Hastalık illa herkeste olucak diye bisey yok ama oluncda ya bir hafta çok şiddetli geçiyor hastanede,ve ya allah korusun kötü sonuçlanıyor...yakınlarimdan birinin cocugu gecirdi bir hafta hastanede yatti eridi çocuk resmen...sorunuza gelirsek hasta olunsa dahi çok hafif atlatiliyo bir iki günlük hafif ishalle,mesela benimcocuklrimin biri 7 yaşına digeri 3 yasina giricek rabbim bagislarsa ben doğru düzgün ishal olduklarını bilmem ayrıca diş çıkarırken çok kolaylık oldu benim icin hem çok kolay hemde ishalsiz çıkardılar dislerini....Rabbim hepimizin evlatlarini bağışlasın....Aşı olunca hastalık geçirilmiyomu? Hafif mi geçiriliyor?
Anneye değil çocuğa yapılıyor bu aşı,aslında aşı ama agizdan damla seklinde veriliyor igne değil yani...Iki aşısı var bu hastaligin iki markasi diyeyim bir iki dozluk 3. Ve 5. Ayda yapilan digeri 3 dozluk 3. 5 ve 7.ayda yapilan..ben üçer dozluk olani yaptirdim doktorumuzun tavsiyesiyle..Bu asi anneye mi yapiliyor bebege mi kav aylikken yapiliyor o bebegin melek olusuyla mahvoldum bende
Hastalık illa herkeste olucak diye bisey yok ama oluncda ya bir hafta çok şiddetli geçiyor hastanede,ve ya allah korusun kötü sonuçlanıyor...yakınlarimdan birinin cocugu gecirdi bir hafta hastanede yatti eridi çocuk resmen...sorunuza gelirsek hasta olunsa dahi çok hafif atlatiliyo bir iki günlük hafif ishalle,mesela benimcocuklrimin biri 7 yaşına digeri 3 yasina giricek rabbim bagislarsa ben doğru düzgün ishal olduklarını bilmem ayrıca diş çıkarırken çok kolaylık oldu benim icin hem çok kolay hemde ishalsiz çıkardılar dislerini....Rabbim hepimizin evlatlarini bağışlasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?