Bu hamilelik döneminde dua'larınızı almak isterim buna çok ihtiyacım varYanlış anlaşılmak beni üzdü sadece asla düşündüğünz şekilde delilikten bahsetmedim. Evlat gibisi var mı bin şükür
Amin olun başka postları takip ediyorum o kadar uzun zamandır bebek isteyen ve hala olmayan var ki, büyük nimet gerçekten kıymetini bilin bencegorumcemin gelininin en büyük çocuğu 3.5 yaşında digeri 2 yaşında digeride 4 aylık, ev kreş gibi:) bi şekilde buyuyorlar iste isteyerek olmadi onlarda kaza kurbani, tabi kaynanasida yardim ediyor şansına:)
Hamilemisiniz?Bu hamilelik döneminde dua'larınızı almak isterim buna çok ihtiyacım var
Neden böyle yazdınız bi sorun mu var?Bu hamilelik döneminde dua'larınızı almak isterim buna çok ihtiyacım var
Hayır sizin hamilelik döneminizi kast ettim benim yok ki hiç olmadı bu gidişle de hiç olmayacakHamilemisiniz?
Oooo sizinki daha fenaymış. Nasıl başettiniz bu durumla? Allah bağışlasın kuzucuklarınızıKızım 3 aylıkken hamile kaldım aralarında 1 yaş var bakmak çok zor senin daha kolay olur büyüğü 2 yaşında olacak yinede Allah yardımcın olsun sevmesi çok güzel oluyo ama ikisine birden yetişmek çok zor benimde yanımda da ne anne ne kv var yaşadığım yerde tanıdık yok hiç tek başıma bakıyorum ikisinede
Sizin ara biraz fazla olmuş tabi alışmışsınızdr rahatlığa. Şunu hatrlayın sadece.. Bebek kokusuSizi anliyorum. Oglum 9 yasinda ona ragmen bi tuhaf hissediyorum. Hem mutluyum hem mutsuz. Tek cocuk olmasina alismistim.
Garip bir duygu.
Allah yardim etsin.
Aldıramamki zaten yapamam. Annem ısrar ediyo bunun için ve bu yüzden sinrlerm bozuk. Allahım tez zamanda size de nasip etsin inşallah. Dua ediyorum sizin için.Lütfen aldırmak gibi bir düşünce aklınızdan geçmesin. Bunu yaşamak isteyen o kadar çok kadın var ki.. Bende uğraşıyorum hamile kalamıyorum, böyle hamile olduğunu öğrenip dert edenlere çok üzülüyorum. Eğer geldiyse bir hikmeti vardır çocuk bereketiyle gelir eminim ki Allah kolaylığını da verecektir
Evet mucize bebek bunu sevdimkeşke benimde olsa plansiz hamile kalabilsem.
adam korunuyor beni
olsun üzülme Allah yardimci olsun inş
bence bu mucize bebek.
Anneler kendilerince düşünüp yönlendirmek istiyorlar biliyorum. Benim de kuzenimin bir çocuğu vardı 4 yaşındayken 2.ye hamile kaldı ama istiyordu. Maddi olarak sıkıntı yaşadıkları bir döneme denk geldi annesi neden hamile kaldın böyle zamanda diye kızıyordu. Anneler kızlarını çok etkiliyor moralini bozabiliyor bazen maalesefAldıramamki zaten yapamam. Annem ısrar ediyo bunun için ve bu yüzden sinrlerm bozuk. Allahım tez zamanda size de nasip etsin inşallah. Dua ediyorum sizin için.
Benm gibilerle konuşmak da iyi geldi. Ay allah yardmcımız olsun. Bebelerimize yetmeyi nasip etsinBebeğim 8.5 aylıkken hamile kaldımsenden hızlılar da var ilk şoku atlatınca alışıyor insan ne yapalım nasipte varsa olur biz de bakarız
Evet gerçekten onların fikri çok etkiliyor. Onunla konştktan sonra telefonu kaparıp saatlerce ağladımAnneler kendilerince düşünüp yönlendirmek istiyorlar biliyorum. Benim de kuzenimin bir çocuğu vardı 4 yaşındayken 2.ye hamile kaldı ama istiyordu. Maddi olarak sıkıntı yaşadıkları bir döneme denk geldi annesi neden hamile kaldın böyle zamanda diye kızıyordu. Anneler kızlarını çok etkiliyor moralini bozabiliyor bazen maalesef
İnşallah, çok teşekkür ederim
Dua ederim tabi rabbim içinizdeki sıkıntıyı çekip alsın. İçiniz huxurla dolsun inşallah. Çok özel değlse merak ettim. Sorununuz nedr? Neden bu gidişle hiç çocuğm olmcak dediniz çok üzüldmBu hamilelik döneminde dua'larınızı almak isterim buna çok ihtiyacım var
Moralinizi bozmayın, inşallah Allah kolaylığını verecektir. Ben çok seviyorum böyle kardeşler arasındaki az yaş farkını arkadaş gibi oluyorlar. Güzel yanlarını düşünün benceEvet gerçekten onların fikri çok etkiliyor. Onunla konştktan sonra telefonu kaparıp saatlerce ağladım
Evet ben de isterdim az yaş farkla kardeşim olmasını. 5 yaş var aramzda kardeşimle bu kadarı bile o kadar fark ediyoki.Moralinizi bozmayın, inşallah Allah kolaylığını verecektir. Ben çok seviyorum böyle kardeşler arasındaki az yaş farkını arkadaş gibi oluyorlar. Güzel yanlarını düşünün bence
Evet benim de 4 yaş var kardeşimle o bile fazla geliyor. Ben önce bir ilkini yapabilsem ikincisi için fazla beklemeyi düşünmüyorum, sizin yerinizde olmayı isterdim :)Evet ben de isterdim az yaş farkla kardeşim olmasını. 5 yaş var aramzda kardeşimle bu kadarı bile o kadar fark ediyoki.
Ne zamandr deniyosunuz? Benm kızım da zor olmuştu aylarca beklemştk. İsrememzden 7ay sonra olmuştu benm kızım.Evet benim de 4 yaş var kardeşimle o bile fazla geliyor. Ben önce bir ilkini yapabilsem ikincisi için fazla beklemeyi düşünmüyorum, sizin yerinizde olmayı isterdim :)
Bir seneyi doldurduk. Önümüzdeki ay ilaçla denemeye başlayacağım muhtemelenNe zamandr deniyosunuz? Benm kızım da zor olmuştu aylarca beklemştk. İsrememzden 7ay sonra olmuştu benm kızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?