seni o kadar iyi anlıyorum ki .. Benim kısmetse ilk bebeğim olacak ama tepkilere nasıl kırıldığını anlayabiliyorum. Bence kıyma canına belki Rabbim nasip etmeyecek zaten belli mi olur Allah korusun. Etrafımda çok fazla var senin gibi ikinci bebeğe hamile kalan süt korur mantığıyla falan.Amin inşallah iyi olur ama annem dahil hiçkimse sevinmedi bu duruma hatta çok tepkililer ve ben bu yüzden kötü hissedyrum. Sanki kötü yanlş bişey yapmşm gibi. Suçlu hissedyrum hem kızıma hem herkese karşı çok salakça belki ama öyle
Hamileyken emzirebilir.Neden haksızlık olsun allah allah.. yaradan hiç o masum meleklere haksızlık yapar mı. Rabbim sağlık versin ona. Bir yıl içmiş sütünü. Hiç içemeyen bebekler var onları düşün. Benim eşim 3 kardeşler ve abisi ve ablası sadece 3-6 ay içebilmiş düşün yanihiç sıkma canını. Bebeğin sağlıklı olsun da her türlü büyüyorlar maşşallah
Bebeğiniz sağlıkla gelsn inşallahseni o kadar iyi anlıyorum ki .. Benim kısmetse ilk bebeğim olacak ama tepkilere nasıl kırıldığını anlayabiliyorum. Bence kıyma canına belki Rabbim nasip etmeyecek zaten belli mi olur Allah korusun. Etrafımda çok fazla var senin gibi ikinci bebeğe hamile kalan süt korur mantığıyla falan.
Size kim söyledi bunu doktor mu? Bana da bazısı emzr diyo bazısı emzirme diyo arada kaldım. Bebeklere ne zararı var ki?Hamileyken emzirebilir.
Doktor ne diyo peki? Belki stresten olmuyodur. Çok isteynce öyle oluyo ilkinden biliyorum.Bir seneyi doldurduk. Önümüzdeki ay ilaçla denemeye başlayacağım muhtemelen
AminBenm gibilerle konuşmak da iyi geldi. Ay allah yardmcımız olsun. Bebelerimize yetmeyi nasip etsin
Ben emziriyorum doktorum da onaylıyor şu an tek sıkıntım meme ucu çatlağıSize kim söyledi bunu doktor mu? Bana da bazısı emzr diyo bazısı emzirme diyo arada kaldım. Bebeklere ne zararı var ki?
EvetAminikiz gibi olacaklar
Öyle mi süpermş ben de emzirmeye devam ederm o zamn. Bi krem var onu kullanıyomsn çatlak için iyi geliyo. Bana ilk emzrmeye başladğmda iyi gelmşti. Lansinoh adıBen emziriyorum doktorum da onaylıyor şu an tek sıkıntım meme ucu çatlağı
Ay resmen kendimi gördümEvetne garip yaa bugünleri yaşadığıma inanamıyorum
Sizin kaç çocğnz var? Yaş farkı ne?Ay resmen kendimi gördümvalla ben kalbi Atasıya inanmamıştım bebek olduğuna
Tabiki edersin hatta Doğumdan sonra da emzirirsin zaten bir sıkıntın olunca doktor söylüyor kanama vs. Bu bebeğin iki kere kolostrum almış olacak aslında çok şanslı.krem de fayda etmiyor canım çünkü canavar diş döneminde ağzından çıkarmıyor memeyiÖyle mi süpermş ben de emzirmeye devam ederm o zamn. Bi krem var onu kullanıyomsn çatlak için iyi geliyo. Bana ilk emzrmeye başladğmda iyi gelmşti. Lansinoh adı
Bu ay doktora gittim ultrasonda pko görüntüsü olduğunu söyledi yalnızca. Daha önce de kontrole gitmiştim ama böyle bir şey olduğunu söylememişti başka bir doktor. Adetlerim de düzenli oluyor. Bir sonraki adetimin 3. Günü hormon testi yaptırıp klomen vereceğini söyledi. İlk zamanlar pek stres yapmıyordum şuan da yapmamaya çalışıyorum ama zihnimi meşgul ediyor yine deDoktor ne diyo peki? Belki stresten olmuyodur. Çok isteynce öyle oluyo ilkinden biliyorum.
3 olacak nasipse.8yaş erkek 1 yaş erkek veeee bu da kız gibi gibiSizin kaç çocğnz var? Yaş farkı ne?
Aaa o dişler yok mu o dişler.. Arada benmki de koparıveriyoTabiki edersin hatta Doğumdan sonra da emzirirsin zaten bir sıkıntın olunca doktor söylüyor kanama vs. Bu bebeğin iki kere kolostrum almış olacak aslında çok şanslı.krem de fayda etmiyor canım çünkü canavar diş döneminde ağzından çıkarmıyor memeyi
Umarım bi sıkıntı yoktur ve hiç ummadığın bianda çıkp geliverirBu ay doktora gittim ultrasonda pko görüntüsü olduğunu söyledi yalnızca. Daha önce de kontrole gitmiştim ama böyle bir şey olduğunu söylememişti başka bir doktor. Adetlerim de düzenli oluyor. Bir sonraki adetimin 3. Günü hormon testi yaptırıp klomen vereceğini söyledi. İlk zamanlar pek stres yapmıyordum şuan da yapmamaya çalışıyorum ama zihnimi meşgul ediyor yine de
Emzirme rahmi de uyariyor. Dusuk tehliken yoksa emzirebilirsin. Doktoruna danis bence. Allah herkese hayirlisini versin. Benim kizim 10 bucuk aylik. Cok hareketli ve ben tek basima cok zorlanarak bakiyorum. Deli gibi korunuyoruz. Yine de hamile kalirsam aldiririm diyorum cunku gercekten bakamayacagimi dusunuyorum. Ama yine de insanin basina gelince ne yapacagi belli olmaz. Bir iki haftadir gunduz iki kere uyuyor mesela. Hep boyle olursa ikinciyi yaparim diyorum o zamanlar. Ben buyuge degil de kucuge haksizlik oluyor diye dusunuyorum. Onlar genelde kendi kendilerine buyuyorlar.Size kim söyledi bunu doktor mu? Bana da bazısı emzr diyo bazısı emzirme diyo arada kaldım. Bebeklere ne zararı var ki?
Aaaa yaş farkı aynı o zamn benmkiyle. Benm kız da 13 aylık şimdi. Gelck olan bebiş de bir buçk aylık3 olacak nasipse.8yaş erkek 1 yaş erkek veeee bu da kız gibi gibi
İnşallah öyle olur, teşekkür ederimUmarım bi sıkıntı yoktur ve hiç ummadığın bianda çıkp geliverir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?