Bebeğim 1 yaşında ve ben tekrar hamile olduğumu öğrendim. Napacağımı şaşırdım. Nolur fikir verin yardıma ihtiyacım var

seni o kadar iyi anlıyorum ki .. Benim kısmetse ilk bebeğim olacak ama tepkilere nasıl kırıldığını anlayabiliyorum. Bence kıyma canına belki Rabbim nasip etmeyecek zaten belli mi olur Allah korusun. Etrafımda çok fazla var senin gibi ikinci bebeğe hamile kalan süt korur mantığıyla falan.

Hamileyken emzirebilir.

Bebeğiniz sağlıkla gelsn inşallahben kızımı istediğmde 6 7 ay denemştk de anca olmuştu. Bu böyle pat diye gelince bi afalladık doğal olarak. Doğumdan sonra hamile kalmak daha bastmş bunu anlamş oldum

Öyle mi süpermş ben de emzirmeye devam ederm o zamn. Bi krem var onu kullanıyomsn çatlak için iyi geliyo. Bana ilk emzrmeye başladğmda iyi gelmşti. Lansinoh adı
Tabiki edersin hatta Doğumdan sonra da emzirirsin zaten bir sıkıntın olunca doktor söylüyor kanama vs. Bu bebeğin iki kere kolostrum almış olacak aslında çok şanslı.krem de fayda etmiyor canım çünkü canavar diş döneminde ağzından çıkarmıyor memeyi

Doktor ne diyo peki? Belki stresten olmuyodur. Çok isteynce öyle oluyo ilkinden biliyorum.
Bu ay doktora gittim ultrasonda pko görüntüsü olduğunu söyledi yalnızca. Daha önce de kontrole gitmiştim ama böyle bir şey olduğunu söylememişti başka bir doktor. Adetlerim de düzenli oluyor. Bir sonraki adetimin 3. Günü hormon testi yaptırıp klomen vereceğini söyledi. İlk zamanlar pek stres yapmıyordum şuan da yapmamaya çalışıyorum ama zihnimi meşgul ediyor yine de

Aaa o dişler yok mu o dişler.. Arada benmki de koparıveriyo

Umarım bi sıkıntı yoktur ve hiç ummadığın bianda çıkp geliverir

Size kim söyledi bunu doktor mu? Bana da bazısı emzr diyo bazısı emzirme diyo arada kaldım. Bebeklere ne zararı var ki?
Emzirme rahmi de uyariyor. Dusuk tehliken yoksa emzirebilirsin. Doktoruna danis bence. Allah herkese hayirlisini versin. Benim kizim 10 bucuk aylik. Cok hareketli ve ben tek basima cok zorlanarak bakiyorum. Deli gibi korunuyoruz. Yine de hamile kalirsam aldiririm diyorum cunku gercekten bakamayacagimi dusunuyorum. Ama yine de insanin basina gelince ne yapacagi belli olmaz. Bir iki haftadir gunduz iki kere uyuyor mesela. Hep boyle olursa ikinciyi yaparim diyorum o zamanlar. Ben buyuge degil de kucuge haksizlik oluyor diye dusunuyorum. Onlar genelde kendi kendilerine buyuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…