canım bir de ankaraya nereye gideceksiniz çocuk nörolojiye mi..ben araştırmalarım sonucu hacettepede meral özmeni buldum... yeni fiziğe başladık ya o yüzden 1-2 ay sonra gideceğiz..
ankarada dünya göz hastanesi açıldı ve orada sadece bebeklere bakan göz doktoru var eşim glokom hastası bizde öyle gitmiştik gecen sene ....sgk anlaşması vardı fakat fark ödeniyo muayene ücretide ödeniyo isterseniz birde oraya gösteriniz çok çok geçmiş olsun
selam canım nasılsın... bi değişiklik var mı senin kuzu da biz aynıyız sadece dönmeyi öğrendi.. ama ona da şükür düzelecek inşallah ikisi de...
sağolasın canım.
ateş yapmaz ama ishal yaparmış.oğlum zaten öncesinde hafif bi ateşi vardı.ilacın ardına coştu...iki hafta neler çektik.şükür şimdi iyi ama bizde dert bitmiyor.
şimdide karaciğer ve dalağı büyük deniliyor.onun için uğraşıyoruz şimdide...neyle uğraşcağımızı şaşırdık.geldik geleli hastaneden kurtulamadık.tamam bitti diyoruz bir yenisi çıkıyor.bu gidişle hastaneye çadır kurcaz.
bugün sabah gittik akşam 5 'e kadar uğraştık.hacettepede 3 tüp kan ,gazidede(hacettepede yapılamayn bi test yüzünden oraya yönlendirildik.bi test için) 3 (hemde dolu dolu)tüp kan alındı.6 tüp kan ya ...içim acıdı.
rabbim inşallah ne olduğunu göstercek bizede ,bizde ona göre ilerliycez.tedavi uyguluycaz.
valla söylersen sevinirim belki faydası olur.ayrıca sevindim gelişmesine...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?