bebeğim 10 aylık, yine hamileyim:(

canım öncelikle hayırlı olsun. rabbim böyle uygun görmüş ona can vermiş yapılabilcek bişey değil tabi sıkıntılı bir durum ama ynede kendini fazla sıkma. allahım iki bebeğine sağlık versin.

kısmet işte canım hayırlı olur inşallah..bence çok fazla üzülmene gerek yok iki çocuğu ardarda büyütmek daha kolay oluyor diyor yaşayanlar. benimde çok tanığım var öyle sandığı kadar zor değil diyorlar. kardeş kardeş büyürler :1hug:

Tabiki aldırma canım. nihayetinde bir can. ama öyle söylendiği kadar kolay değil iki bebeğe bakmak. yaşamayan asla ve asla bilemez. bi yandan ikisinin birarada büyüme fikri çok ama çok güzel ama diğer yandan, hamileliğin ilerleyen zamanlarında kızını erkenden memeden kesmek zorunda kalıcan, kızın her istediğinde kucağına alamıycan, onunla dilediğin gibi oyunlar oynayamıycan, ilgin bölünmek zorunda kalıcak sen istesende istemesende, kızının psikolojisi bozulacak, sonra bakım problemlerin olacak, alt değiştirma, banyo yaptırma,yemek yedirme v.s.... ve sen bu dengeyi kurmak zorundasın her iki bebeğin için. bu dengeyi kurmak da gerçekten çok zor heleki bir yardımcın yoksa. ben kendimden biliyorum çünkü. Ama tüm zorluklara katlanmaya değer...... en başta kolay gelsin sonrada hayırlı sağlıklı bir bebek dilerim sana

olsun canım ıyı tarafından bak morelını yuksek tut bebeğin doğana kadar ablası 1.5 yasında olucak beraber buyurler aralarında yaşfarkı olmaması ıyı anlaşmalarını sağlar ılerde beraber takılabılen ıkı arkadaş olurlar:))duşuklerden snra hamıle kaldım demişsin Allah sana tekrar uygun görmüş bu yuce duyguyu böle duşunup sevın bence..hayrlı bı bebek olsun inş..

hayırlı olsun cnm...olumsuzlukları düşünme..zor olacak ama ne güzel 2 çocuğun olacak..

canım çok zor bir durum aslında ama moralini bozma sakın..yoksa bebişlerinde bu durumdan etkilenirler..ikiz gibi büyütürsün bebişlerini hayırlısıyla inşallah..

canım ya sakın yanlış anlama ama ben çok sevindim
negüzel ya 2 ye hamilesin bence güzel bir durum
benim bebeğim yok bir oğlumu kaybettim şuan yeniden
hamileyim belki içinde bulunduğum durumdan dolayıda olabilir.
hakkında hayırlısı olsun ama güzel birşey bence ya.

canım bencede hiç üzülme
hiç bebeği olmayanları düşün
daa önce bebeğinin olması için yaşadığın sıkıntıları getir aklına ve Rabbime şükret
hayırlı uğurlu olsun
Rabbim sağlıkla kucağın almayı nasip etsin

hadibakem hayırlı olsun hayırlısıyla kucağına almanı dilerim....
kuzu sanada hayırlı olsun bizler güzel güzel büyümüşüz
kardeşlerimle aramızda 1.5 2 yaş var arkadaş gibiyiz kızın için
ilerde çok iyi olacak bunu düşün bence diyorum ama ben de korunmalıyım
diyorum korkuyorum aldıramamda senin gibi oğlum da zor bir bebek
allah yardımcın olsun.....

zorluğu veren rabbim kolaylığınıda vercektir inş sana hep ii yönden bak daha ii olur bencede kesinlikle aldırma asıl aldırırsan kıyarsın olsun napcan ikiz gibi büyücekler eski annelerimi düşün 7-8 çocuk birde burda 3üz 2 kiz doğum yapanları hiç kafanı bile yorma hiç olmadı beni çağır yardıma gelirim :)))

olsun..allah kolaylıgını verır...beraber oynarlar...sende rahat edersın bır sure sonra..

Bende aynı durumu paylaşıyorum pkoluyum 2 düşükten sonra kızım oldu şuan 15 ayına girecek ve ben 12 haftalık hamileyim 6 haftalıkken öğrendim ağlayarak paylaştım annemle senin gibi düşündüm kızıma büyük haksızlık yaptım rızkına mani oldum dedim ama düşük yaptıktan sonra bebek sahibi olmak istediğim günler aklıma geldi her hamile gördüğümde ağlamalarım hala aklımda ve sonra nankörlük yapma dedim senin durumunda çocuk sahibi olamayan o kadar çok insan var ki sen ne istiyon diğer yandan daha 23 yaşını yeni doldurdum hep rahatlığa alışmış biri olarak kızım çok yaramaz onunla zor uğraşırken şimdi ikinci bünyem nasıl kaldırır bilemiyorum heralde Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez oO yapacağımıza inanmış demek ki yapabiliriz ii yönlerini düşünmek lazım zaten çocuk varken

Bende aynı durumu paylaşıyorum pkoluyum 2 düşükten sonra kızım oldu şuan 15 ayına girecek ve ben 12 haftalık hamileyim 6 haftalıkken öğrendim ağlayarak paylaştım annemle senin gibi düşündüm kızıma büyük haksızlık yaptım rızkına mani oldum dedim ama düşük yaptıktan sonra bebek sahibi olmak istediğim günler aklıma geldi her hamile gördüğümde ağlamalarım hala aklımda ve sonra nankörlük yapma dedim senin durumunda çocuk sahibi olamayan o kadar çok insan var ki sen ne istiyon diğer yandan daha 23 yaşını yeni doldurdum hep rahatlığa alışmış biri olarak kızım çok yaramaz onunla zor uğraşırken şimdi ikinci bünyem nasıl kaldırır bilemiyorum heralde Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez O yapacağımıza inanmış demek ki yapabiliriz ii yönlerini düşünmek lazım zaten çocuk varken sosyal hayat yok bu durumu 2 defa yaşıcamıza bir kere de çıkacak arkadaşa ihtiyaç yok beraber yemek yiyip oynıcaklar fazla laf yapmamı da doğru bulmuyorum aslında düşerse çok büyük vicdan azabı duyarım Allah yardımcımız olsun

ne mutlu sana canım hiç sıkma kendini gönlünü ferah tut yıllarca bebek isteyen aileleri düşün bu sana allahın lutfu öyle düşün pozitif ol kı bebegınde saglıgıyla gelsin rabbim yardım eder hiç korkma hayırlısı olsun

kız kardeşimle aramda 17 ay var ve annem iyiki de bizi ardarda doğurmuşş. zorluk çekeceksin tabi ama çocukların hiç arkadaşsız kalmayacak. ilgi konusunu da kafana takma canım. sen yeter ki iste ikisine de hayli hayli yetersin.. hayırlı olsun :)

hepiniz çok sağolun arkadaşlar. bende dediğiniz gibi yapmaya çalışarak pollyannacılık oynamaya çalışıyorum.iyi yönlerini görmeye çalışıyorum. "zaten 30 yaşındasın, ikinciyi yaşlanınca mı doğuracaktın" diyorum. " ne güzel işte kızına oyun arkadaşı olacak" diyorum. ama son 3-4 gündür midem çok bulanıyor, kafamı kaldıramıyorum.Allahtan annem çok yakın. bir de sezeryan yerimin tekrar kesilmesini düşündükçe içim gıcıklanıyor. kızımla yeteri kadar ilgilenemeyeceğim diye çok vicdan azabı çekiyorum. ama dediğiniz gibi Allah böyle uygun gördüyse, bana şikayet etmek düşer mi hiç? inşallah böyle şeyler düşündüğüm için Allah bana başka bir dert vermez. biryandan ağlıyorum bir yandan tövbe ediyorum. neyse arkadaşlar mide bulantılarım geçince inşallah kendimi daha iyi hissederim. hepinizi öpüyorum. sizlerinde Allah yavrularınızı bağışlasın, korusun...

yazılarını okuduğumda sanki kendim yazmışım gibi hissediyorum inşallah bizim için en hayırlısı böyledir benim duygularıma da tercuman olduğunuz için çok teşekkür ederim

bence üzülme bebişinide üzme ikisi beraber büyüyecekler hiç bir zaman yanlız arkadaşsız olmayacak evde birbirlerine arkadaş olacaklar oynayacaklar ve kızın okula başladığında diğeride büyümüş olacak ve okula getirip götürürken ders çalıştırırken hiç sıkıntı yaşamayacaksın düşünsene ikiz olanlar ilk andan ikiye bölünüyor vardır bir hayır sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…