Ben de bebeğim 13 aylıkken isteyerek hamile kaldım. Hatta hcg değeri yükselmesine rağmen birazcık değerler geriden geliyordu. Sağlıklıydı çok şükür. Önemli olan düzenli bir şekilde 2 katı kadar artış olması. Zaten kese görüldükten sonra ultrason ile takibe devam edilecek. Sonrasında, insanların tabii erkendi şöyleydi böyleydi olumsuz yorumları oluyor. Sonuçta bakacak olan benim, ilgilenecek olan benim, eşimle benim için sorun yoksa kime sorun olduğu beni ilgilendirmiyor. Onlara hiç takılmayın. Kendileri hamile kalırken size sormadığı gibi siz de kimseye sormadınız. Yalan söyleyemem zorluklar her çocukta oluyor. Ikisi de küçükse biraz zorlanabiliyor insan normal olarak. Ama çok güzel yanları da var. Beraberce büyüyüveriyorlar. Sonradan biri büyüdü tam 2.yi düşünelim hoop en baştan yeni bebek durumu olmuyor. Belli bir yaşa geldikten sonra arkadaş yok derdi de olmuyor hep bir oyun arkadaşları var. Birbirleriyle ilgilenirken tek ilgi odağı olmaktan çıkıyorsunuz. Ben hiç pişman değilim yani zorluklara rağmen çok güzeldi. O kardeşliklerini, birbirleriyle iletişimlerini, oyunlarını, yemelerini, beraberce gelişimlerini izlemek benim için güzel bir deneyimdi. Şimdi aynı yaşta gibi gözüküyorlar. Yaşları yakın olduğu için de anlaşabilmeleri daha kolay. Benim şahsen ablamla 4 yaş olduğu için aramızda kedi köpek gibi büyüdük. Ben arası kısa olsun da istiyordum bu yönden, birbirlerini anlasınlar, geçinsinler, hem de ikisi birlikte büyüyüversin diye.