Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğim 11 aylık ve hamileyim böyle bir durum yaşayanlar ?
Kızım 12 aylıkken hamile kaldım ve 3 ay önce de doğum yaptım. İlk hamileliğimi öğrendiğimde çok ağladım, eşim aksine çok mutlu oldu.. Benim hep korkularım oldu kızımla ilgilenemezsem vs gibi... Herkes bir kafadan konuştu acelen neydi kendini niye tutmadın diyenler bile oldu ki hepsine ağzının payını verdim o ayrı. Doğum yaptığım ilk zamanlar kızım boşluğa düştü huyu suyu tamamen değişti.. Ve oğlum kolik bebek hala bazı günler kucağımdan indirip kızımla hiç ilgilenemediğim zamanlar oluyor. İki bebekli hayat çok zor yalan yok. Benim tek destekçim eşim, başka kimse yok.. Birbirimize vakit ayıramadığımız için de eşimle zaman zaman gerildiğimiz günler oluyor.. Ama günün sonunda çocuklarımın yüzüne bakıp değer diyorum.. Şimdi çok zor ama ilerleyen yıllarda çok güzel olacak herşey... Sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum
aa bu ben, biri 1 yasindayken digerine hamileydim. Çokta guzel oldu, büyüyüp gittiler.
Hep şunu söylerim, burnun zaten boktayken daha ne olabilir ki?
Ha biri buyuk olupta rahata iyice alissaydin o zaman zor olurdu.