Doktor çok uzak ama böyle giderse akşam acile gidicem galiba çok da gitmek istemiyorun ultrason zararlı diyorlar bilemiyorum napicami ilçedeyim sağlık ocağına gittim biz bilmiyoruz bişey diyemeyiz dedilerdoktora gitsen olmaz mı
Öyle mi diyosun uz uyumuyor dur demi uyusa şimdiye kadar uyanırdi gerçiBence al üstüne bir kaban, doğrudan taksiye bin.
Çok halsizim uykusuzum meyvesuyu içtim ama yokçikolata vs. ye.
inşaALLAH bir şey olmamıştır.
halsizlikten de olabilir kötü düşünme.
Doktor çok uzak ama böyle giderse akşam acile gidicem galiba çok da gitmek istemiyorun ultrason zararlı diyorlar bilemiyorum napicami ilçedeyim sağlık ocağına gittim biz bilmiyoruz bişey diyemeyiz dediler
Tamam canım gideyim en iyisi ben inş. Bişey olmamıştırKorkup telaş yapma canım, uyuyordur belki yavrucak, anneciği üzülmüş yorulmuş. Sen git, hem kendin de üzülmüşsün, için rahatlar.
Çok hassas canım ya en ufak bişeye çok sinirlenip Ağlıyorum hemen elimde değil eşim de çok anlayışlı aslında ama biraz da üstüme geliyogitsen doktora ihmal etme... bi daha da tartışıp üzmeyin bebişi aaaa.... bak minnacık anlamış içerden duymuş herşeyi olmaz öyle.....
İnşallah olmamıştır. Çikolata yesen birde. Ben oğlum hareket etmeyince çikolata yiyordum. Hareketleniyodu.Tamam canım gideyim en iyisi ben inş. Bişey olmamıştır
Çok hassas canım ya en ufak bişeye çok sinirlenip Ağlıyorum hemen elimde değil eşim de çok anlayışlı aslında ama biraz da üstüme geliyo
Kızlar kızlar uyuyormus galiba benim paşam çok korkutuyosun beni dedim tekmelemeye basladi öf anne bi rahat birakmadin der gibi tam gidiyordum hazırladım şimdide güm güm tekmeliyor iyi galiba çok halsizim sanırım uyuyordu :) :)
iyi maşallah :) bende de aynı şey vardı iki gündür çok hissetmiyorum diye bugün sağlık ocağına gittim kalp atışlarını gayet normal şükür.28. haftadan önce pek düzenli hareket etmesi beklenmiyor sanırım.benim 21 haftalık..sende böyle tedirgin olduğunda doktor uzaksa sağlık ocağına gidebilirsinKızlar kızlar uyuyormus galiba benim paşam çok korkutuyosun beni dedim tekmelemeye basladi öf anne bi rahat birakmadin der gibi tam gidiyordum hazırladım şimdide güm güm tekmeliyor iyi galiba çok halsizim sanırım uyuyordu :) :)
iyi maşallah :) bende de aynı şey vardı iki gündür çok hissetmiyorum diye bugün sağlık ocağına gittim kalp atışlarını gayet normal şükür.28. haftadan önce pek düzenli hareket etmesi beklenmiyor sanırım.benim 21 haftalık..sende böyle tedirgin olduğunda doktor uzaksa sağlık ocağına gidebilirsin
hmm anladım canım kötüymüş.burda çok sıkı takip ediyolar sağlık ocağından..her ay kontrole çağırıyolar.kalp atışına bakıolar kan ve idrar tahlili yapıyolar.randevuna gitmezsen arıyolar..sağlıklı sıhhatli bi kucağımıza alsak inşallah..bebeğin hareketlerini hissedene kadar insan heyecanla beklio bi an önce hissetmek istiyosun.hissedince de yok kıpırdadı kıpırdamadı stresi oluyoruz :)Canim burdaki saglik ocağında yok öyle şeyler galiba gittim kalp atışı için biz bişey bilmiyoruz acile git dediler zaten doğru düzgün ilgilenmiyolarda aşılarımı bile ben takip.edip gidip.söylüyorum
lık ocağında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?