Kızlar geçen doktora gittim bebeğin 32 haftalık dedi ama normalde sate göre 34 haftalık olması gerekiyorduu ve ben 25-26. haftalarda gittiğimde hep doğruydu saate göre yani 7-8 temmuz gibi doğumum görünürken şimi temmuzun sonlarına ertlenmiş gibi görünüyor
bu durumda ben hangisine göre hareket edicem yani şuanda 36 haftalık olması gereken bebeğim ultrasyona göre 34 haftalık
Bide çalışıyorum yani hangisine göre izin alıcam ondada kafam karıştı :S
benimki de 2 hafta küçük görünüyor. ama benim PCOS sebebiyle zaten 10 gün küçüklüğü vardı. sonra senin gibi 25. haftadan sonra küçük olarak gelişmeye devam etti. önemli olan gelişmeye devam etmesi diyor doktorum. Küçük bir bebek olacak diyor. gerçi 35. haftada 47 cm 2380 gr idi ama. Dediğim gibi önemli olan gelişmöeye devam etmesi. bana 25 haftadan sonra OMEGA^3 verdi doktorum. ozamana kadar pek kilo almıyordum. artık benim kilo da var tabi ama önemli olan bebeğin kilo alması. kafana takma. Aslında tarihe bakınca belki doğurmuş bile olabilirsin. çünkü doktorlar sonradan oluşan geriliğin tarihe etki etmediğini sadece bebeğin doğum kilosunu etkilediğini söylüyorlar. 2500 ü geçtikten ve akciğerleri geliştikten sonra korkma zaten..
benimde baslarda bir hafta geriden geliyor denmisti ama sonra hic bu konu uzerinde durmadi dokdorum
ve dogum tarihini cok ileri vermisken simdi heran dogabilecegini soyluyo
merak etme canim herhangi bi sorun teskil etmiyor bu durum ama dogum izini hakkinda bi fikrim yok:97: