ne zahmeti canim olurmu oyle sey hele bir islerimi halledeyim bak neler alicam yakisikli ataya
bu arada bu yaz buyuk bir ihtimalle haziranda istanbula gelecem ozaman mutlaka goruselim isterseniz ayri ayri isterseniz ucumuz mehtap ve ninim ve ben siz nasil isterseniz simdiden cok seviniyorum
Soraya görüşürüz tabi ne güzel olur.
Teşekkürler nınım aldık güzel haberi. Sorun yok şükürler olsun.
Evet kızlar bebeklerle konuşmak çok önemli dil gelişimi için eve geldiinden beri dört kişi çevresinde koşturup konuşuyor Berkay'ın ama pek ses seda çıkmıyor. Yani bebekler ba-ba-ba-ba,, de-de-de-de, ma-ma-ma-ma derler ya onları hiç yapmadı. İki heceyi bir nefeste çıkarıyor tek nefeste anne dedi mesela ama bakalım diğerleri ne zaman gelecek.
Size bahsetmiştim ya abimin oğlundan o da nerdeyse 6 aylık oldu henüz dönmedi. Ama çok kilolu geçen ay 9 kiloydu. ba-ba, da-da gibi heceleri çıkarıyor.
arkadaşlar yazışmalarınız çok güzel.Konu açtım ama cevap alamadım.Siz tecrübelisiniz bu konuda BERA testini nereye yaptıdınız ve sonuc ne oldu yazar mısınız?
bizimki de parmaklarımı eliyle tutuyor sıkıca
ama yukarı doğru kaldırmak (çekmek) istediğimde bırakıyor..
Berkayın kafa kaldırmama olayını daha önce dr söylemedin mi ??
göster tabi canım belki egzersiz verir..
Ata'nın da bir dönem kafası sürekli sağ daydı sola dönmüyordu
Erol'a dedim doktora götürelim diye , kaslardan dolayı neyse egzersiz verdi 3 gün yaptım sonra
düzeldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?