çok sevindimm berkay için annesi,rabbim korusun kuzularımızı.
nınımcım ben çok az mantar verdim çorbanın içinde umarım bir zararı olmaz.arkadaşlarım enginar kereviz ısırganı verıolarmış 1 aydır ama tabi onlar prematüre değil,11 aylıklar ama gününde doğmuş bebekler.bizi ancak birbirmiz aydınlatırız:)
Nöroloji muayenesinden geldik. Doktor iyi buldu Berkay'ın gelişimini ve MR falan istemedi çok şükür.
Yazı bol güneşli bir yerde kumların çimlerin içinde geçirsin dedi 3 ay sonra kontrolümüz var.
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah bütün kuzucuklar sağlıkla büyür. Berrak'ın da hareketleri çok iyi canım taklit bile yapmaya başlamış inşallah onun muayenesi de iyi geçecek.canım süper bir haber bu demiştik kuzumuzun birşeyi çıkmayacak diye allah hepimize nasip etsin böyle güzel habaerler almayı bakalım haziranda bizimde muaynemiz var umarım gerilemiştir
Canım kerevizi ve enginarı biz geçen kış boyunca sürekli patates, havuç, kıymayla sebze pürelerinde karışım olarak verdik. Artık mevsimi olmadığı için vermiyoruz ama.canım enginar ve kerevizi nasıl verebilirm?çorba mı yapayım yoksa zeytinyağlı mı pişirmek doğru?
slm kızlar iyi kaynatmışsınız maşallah berkayın güzel geçmesine sevindim muayenelerin bende bi türlü götüremedim 13 aylık aşımız vardı zamanı geçermi diye sıkıntı yapıyorum ve çok kötü iki gün geçirdim canım çok sıkkın ama ecrinle alakalı bi olay deyil
canım enginar ve kerevizi nasıl verebilirm?çorba mı yapayım yoksa zeytinyağlı mı pişirmek doğru?
Canım Mehtap arkadaşımın dediği gibi mevsiminde ver sebzeleri..
Ben daha mantar vermedim .. Ama bu ayki kontrolde dr sorayım...
Bence bütün sebzelerden verebilirsin..Buharlı yada buharsız haşla içine az irmik vs at azda z.yağı koy.. Canım biz geçen ay soğan koymaya başladık ..Doktorumuz artık yemeklerine koyun dedi..Senin oğlunda benimkiyle aydaş...Ben en çok tarhana veriyorum..
Çünkü Ata onun çok güzel yiyor..Hatta bunu dr bile sordum çoğunluk tarhana , hergün versem yer dedim..O da ver içine sebzesini ve et,ini koy dedi..
Bende hem kıyma yada tavuk , kabak ,havuç koyuyorum..
günaydın annişler,bugünün ilk mesajı benden olsun:)
kızlar kızım 11 aylık bir arkadaşım mamayı bırakıp keçi sütü vermemi önerdi içindeki kalsiyum oranı 134müş ve çok saglıklı kılıo aldırıyormuş,siz denedin mi ne önerirsiniz bana?
Mehtap sen mama veriyorsun değilmi..
Normal süte ne zaman geçeceksin ???
Bu arada walla berkay'cığın maşallahı var... Uzun olacak ha..
Bu arada eşin umarım kırılmamıştır :)))
Evet canım mama veriyorum. Doktor hala mama diyor. Ama elimizde mamaları var bitince artık süte geçeceğim. Teşekkür ederiz teyzesi.
:))) Eşim kırılmaz canım öyle şeylere
Hatta sen öyle söyledikten sonra arabaya bindiğinde "Bebeğimin eşime benzetilmesine neden alınayım ki tam tersine çok mutlu oldum demek ki senin gibi güzel olacak çocuğum" diyor:)) tabi beni de mest ediyor bu sözleri:)))
İşte koydum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?