bebegim 2aylik oldu ama...

loscalibros

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
45
0
96
İstanbul
2.ayimizi doldurduk.oğlum geceleri 6saat aralıksiz uyuyor.tecrübeli anneler lütfen yardım.arada uyandırıp emzirmelimiyim.uyandirirsam bukez uykuya tekrar zor dalıyor.uyandirmayinca da üzülüyorum aç aç uyuyor diye.

Bence bebeginiz uyku duzenini oturtmus ne guzel. Uyandirip kendi rahatinizida bozmayin onunkinide. Bende ayni soruyu doktorumuza sormustum korkuyorum o kadar saat ac kalabilirmi diye. Doktor da o kadar uzun uyuyorsa kimseye soyleme de nazar degmesin demisti. Yani problem yok bence.

Bence bebeginiz uyku duzenini oturtmus ne guzel. Uyandirip kendi rahatinizida bozmayin onunkinide. Bende ayni soruyu doktorumuza sormustum korkuyorum o kadar saat ac kalabilirmi diye. Doktor da o kadar uzun uyuyorsa kimseye soyleme de nazar degmesin demisti. Yani problem yok bence.
çok tesekkur ederim ilginize.maşallah oğluma o zaman:)

Benim bebegimde tam 2 aylik gece saat kuruyorum iki saate bir uyandirip emziriyorum gelisimi icin dort aya kadar en cok uc saate bir emzirmek gerekir

Altini degistirip emzirince uyaniyor tabi ama tekrar uyutuyorum yine de doktora sorun kilo alimi normalse en azindan uc dort saatte bir emzirin derim :-)

Doktorumuzla görüştük.1.ay 2saatte bir uyandırıp emzirmek gerekir ama 2. ayda artık Acikinca kendisinin uyanabilecegini söyledi.uykuda da büyüme hormonlarının çok çalıştığını söyledi.bende uyandirmiyorum artık.

Valla benim oğlumda öyleydi uyandırmadım uyanınca emZirdim şu anda maşallahı var. O anda onunda benimde uykuya ihtiyacımız vardı....

Uzmanlar ve doktorlar uyuyan bebeği kaka yapmadığı sürece uyandırmayın diyorlar.Bebeğiniz uyku düzenini oturtmuş acıksa zaten uyanıp ağlamaya başlar,bırakın mışıl mışıl uyusun...

Back
X