Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2.ayimizi doldurduk.oğlum geceleri 6saat aralıksiz uyuyor.tecrübeli anneler lütfen yardım.arada uyandırıp emzirmelimiyim.uyandirirsam bukez uykuya tekrar zor dalıyor.uyandirmayinca da üzülüyorum aç aç uyuyor diye.
Bence bebeginiz uyku duzenini oturtmus ne guzel. Uyandirip kendi rahatinizida bozmayin onunkinide. Bende ayni soruyu doktorumuza sormustum korkuyorum o kadar saat ac kalabilirmi diye. Doktor da o kadar uzun uyuyorsa kimseye soyleme de nazar degmesin demisti. Yani problem yok bence.
Bence bebeginiz uyku duzenini oturtmus ne guzel. Uyandirip kendi rahatinizida bozmayin onunkinide. Bende ayni soruyu doktorumuza sormustum korkuyorum o kadar saat ac kalabilirmi diye. Doktor da o kadar uzun uyuyorsa kimseye soyleme de nazar degmesin demisti. Yani problem yok bence.
Doktorumuzla görüştük.1.ay 2saatte bir uyandırıp emzirmek gerekir ama 2. ayda artık Acikinca kendisinin uyanabilecegini söyledi.uykuda da büyüme hormonlarının çok çalıştığını söyledi.bende uyandirmiyorum artık.