Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğim 3. ayda hiç kilo almamış

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Merhaba.. Eğer doktorunuz normal dediyse içinizi rahat tutun çünkü en iyi bilgiyi size o verecektir:) Sanılanın aksine bebeklerin çok kilolu olması iyi bir şey değil.. Herşeyin normali iyi diye düşünüyorum. Önemli olan yanınızda ve sağlıklı olması Allah başka sıkıntılar vermesin endişe etmeyin. Bol sarılmalı ve mutlu günler:))

Bir saglik problemi yoksa onemli degil bence. Mutlaka alacaktir :)

bebeğim 3. ayında hiç kilo almamış (5750gr)ama doktor kilosu normal sınırda olduğu için umursamadı. benim içim rahat etmiyor. kilosu normal olsa da hiç kilo almamış olması normal mi?
not:sadece anne sütü alıyor

Merhaba,

Her bebeğin metabolizması ve kilo alımı farklıdır. İlla şu kiloda olacak diye bir kaide yok, tabii bebeğin boyu da bu noktada önemli. Doktorunuzla tekrardan görüşmenizi ve farklı bir doktordan daha görüş almanızı tavsiye ederim. Eğer gelişimini yeterli buluyorlarsa üzülmemenizi ve nedenini sormanızı, neler yapabileceğinizi danışmanız mantıklı olacaktır. #HuggiesAnnesiyim #SarılmanınMucizesi

Benim bebegimde 3. Ayinda hic kilo almadi cok uzulmustum sonra 4. Ayinda 300 gr aldi 5. Ayinda ise 700 gr :) 3 ay kilo icin duraklama donemi oldu bizim icin ama sonra toparladi. Doktorum sut miktarima bakti iyi dedi sık sık emzir dedi bende oyle yaptim 3 saat boyunca tek bir memeyi emzirdim ki digerinde biriksin sende oyle yapabilirsin hem istedigi zaman emmis olur hemde son sutten daha fazla faydalanmis olur :)

Benim bebegimde 3. Ayinda hic kilo almadi cok uzulmustum sonra 4. Ayinda 300 gr aldi 5. Ayinda ise 700 gr :) 3 ay kilo icin duraklama donemi oldu bizim icin ama sonra toparladi. Doktorum sut miktarima bakti iyi dedi sık sık emzir dedi bende oyle yaptim 3 saat boyunca tek bir memeyi emzirdim ki digerinde biriksin sende oyle yapabilirsin hem istedigi zaman emmis olur hemde son sutten daha fazla faydalanmis olur :)
Canım sütüne nasıl baktı o kısmı anlamadım bu ay benim bebekte az alıyor gibi 3.aydayız

Back
X