Bebeğim 4 kere yataktan düştü. Dünyanın en kötü annesi benim :(

Bu kadari da agir degil mi yani bi anneye isteyerek dusurmedi ya

Merhaba.
Ben buna sorumsuzluk demeyeceğim.
Yorgunluğunuzun sebebi vitamin, demir, kalsiyum eksikliği olabilir. Hemen bir dahiliyeye gidip etraflıca bir kan testi isteyin. Dertlerinizi anlatın. Eğer bir doktora gidip, sorunu kaynağında çözmeye çalışmazsanız, o zaman ihmalkar ve sorumsuz olursunuz.
Emzirme dönemlerinde böylesi şeyler olabilir, vücut her şeyini bebeğe verir. O kadar yorgunsanız illa fiziksel bir sebebi vardır.

Lütfen üsluplara dikkat edebilir miyiz?
Aylarca uykusuz kalmak vücut direncini düşürür, konu sahibesi tedbirsiz davranmış olabilir ama bu onu ne kötü anne yapar ne de kolay bebek sahibi oldu diye kıymet bilmez yapar, ki kolay olduğunu nerden biliyorsunuz?
Hepinizin başına gelebilir, lütfen yargılamak yerine çözüm söyleyin bu anneye.

Canim ya gecmis olsun uzuldum bence de adil problem senin uykunun agir olmasi yorgun dusuyorsundur bence de en kisa zamanda doktora gidip tetkiklerini yaptirmalisin bebegin icin bunu yapmalisin ihmal etme lutfen emzirdigin icin vucudun zayif dusmus olabilir yere yatirsan da eger harekeyliyse bir yere kafasini carpabilir gidebilir doktora gidene kadar yine de oturur pozisyonda emzirmeye calis uyuyunca yerine yatir araniza alma derim ben

Eki Görüntüle 1566660

şu türkiyede varmı. bir araştırsana
Bu beşik var mı bilmiyorum ama ben yapmıştım bundan. Tek tarafı indirilin kaldırılan beşikler oluyor standart her yerde. O indirilen tarafı çıkardım ve yatağımda birleştirdim. 2 sene öyle kullandım. 2, 5 kişilik yatak gibi oluyor. Yatağın bir tarafını boş bırakmayın. Yazık, ciddi bir şeyler de olabilir. Bebek bu.kenarı korumasız yatakta yatmamalı.

Anne değilim.çocuk için uykusuz klmk yorgunluk nedir bilmiyorum.kendimi sizin yerinize koyuyorum ama cidden kotu annesiniz .yer yatağı ypmyida mi akil edemediniz .4 defa düşürmek hic normal gelmedi bna.burda ki çoğu bayan gbi sizi rhtltmk için kotu anne değilsin diyemiycem

Kusura bakmayın ama ben sizi aşırı tembel buldum. Bir kere dalgınlık olur da dört nedir ya? Bir de anlamadığım siz uyku pozisyonunda neden emziriyorsunuz çocuğu, kalksanız ya, gerekirse yataktan çıkın, odaya bir küçük koltuk falan koyun orda emzirin. Yatakta tabi uyur gidersiniz. Şu durumda suçlu yüzde yüz sizsiniz.

yatakta düşmese koltuktan , koltuktan düşmese yürümeye başlayınca koşarken düşüyolar, emin olun daha çok düşücek, benim kızımın yattığı tarafa park yatağı ve komşdini birleştiriyorum ben gece aralara yastık ve yorgan koyuyorum olurda aradan kayarsa diye ve eşim başka odada yatıyo, 3 kişi sıkışıp bebeği ezmeyelim diye, gerçi 1,5 yaşında kazık kadar oldu ama kıyamadım ayrı yatırmaya, kendini daha fazla suçlama, sadece moralini göçertiyosun, zaten fiziken göçmüşsün daha abartmanın alemi yok, sadece tedbir al, mutlaka al ama daha fazla erteleme bunu, öperim güzel bebeğini, daha fazla bozma moralini :)

sende abartmışsın be canımm 4 kez düşmüş el insaf... biraz dikkat çocukk bu..
benim eşim olucak insan inan bana 4 kere benide aynı yerden atardı...

Şiddetli düşmelerde lütfen çocugunuzu bir hastaneye götürün.Catlak oluşumu olup olmadıgını anlamak için röntgen cektirmek gerekebilir..Bilinci yerinde mi?Kusma var mi?Sese ve harekete karşılık veriyor mu?Tüm bunlar hayati bir rol oynuyor..Kendiniz için de vitamin ve demir takviyesi almanız gerekebilir...Sizi cok iyi anliyorum,Zaten duydugunuz sucluluk duygusu bile size agır geliyor...Şu ana kadar Allah korumus bundan sonra da sizin daha cok dikkatli olmanız gerekiyor...O güzel bebeginizi ve sizin hep iyi olmanız dilegiyle

Bir yasindaki bebegi sakin odanizdan ayirmayin. Size ihtiyaci var. Zaten yeterince travma yaşamış,korkmustur. Cok kötü olmus ama simdiden sonra cok dikkatli olursunuz artik en azından anlamissiniz hatanizi. Yer yatagi yapin ya da ikinizin arasında emzirin... yatagin boş tarafina yere yorgan yastik ne bulursaniz koyun,buna cok gec kalmissiniz. Acilen bir doktora görünüp tahlil yaptırın yazık yavruya

yatak dizaynınızı bebeğinize göre ayarlamalısınız, yatağı duvar kenarına yaslayıp açık kalan yerlere başka bir yorgan yada büyük yastıklarla set yapın ,yer yatağı yapsanız bile o kadar çocuk için etrafa set yapmanız şart. uykusuzluk git gide insanı basıyor ve elinizde olmadan sızıyorsunuz, yalnız yatarak emzirmek bebek için çok tehlikeli , 11,5 ay gece beslenmesini bırakmaya yakındır aslında. bizim dr umuz 12 aydan sonra bebek çok istemedikçe gece beslenmesini önermiyoruz demişti. olmadı yalancı emziğe filan alıştırın geceleri , Allah korusun düşmese yada boğulma tehlikesinden iyidir en azından yalancı emzik.

Aslında konu sahibinin hatası bebeği tek pozisyonda emmeğe alıştırmak
Herkesin yapısı bir olmaz ama iki çocuk emzirdim onlar gece emerken ben hiç uyumadım evet çok zor ama uyumayın artık gerekirse memeyi kesin.

Bebeğini yataktan 4 kez düşürmenle ilgili tek söz etmeyeceğim zaten yeterince söz söylenmiş
Eşin de bildiğimiz kütükmüş ya hem de yontsan bi sehpa çıkmayacak cinsten.bebeği doktora götürmemeler,seni uyandırmakla uğraşamam demeler.

OTE="VivaLaJuicy, post: 41547994, member: 250266"]Lanet misin değil misin bilmem de kafanı çalıştırmadığın ortada.
Yazık o bebeğe ya.
Sorumluluk sahibi ol biraz.
Bebek düşmeleri o kadar kötü sonuçlar doğurabilir ki şimdi belli olmasa da ileride bir şey olursa böyle ben lanetim gibi boş laflar etmenin işe yaramadığını göreceksin. Aklını kullan. İlla yanında yatacaksa beşik vs. yoksa yatağın etrafını tamamen yumuşak şeylerle kapla. Birkaç kat yorgan mesela.
Düşse de incinmesin çocuk. İnşallah ilerde problem olmaz. Çok üzücü. 1 değil 2 değil 4 kez![/QUOTE]
Cok ağır konusmussunuz, moral verici daha tatlı dilli uyarmaliydiniz. Çaresiz, üzgün, moralsiz minik bi bebeği olan anne var karşınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…