- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
- Konu Sahibi botanikci_85
-
Bu kadari da agir degil mi yani bi anneye isteyerek dusurmedi yaLanet misin değil misin bilmem de kafanı çalıştırmadığın ortada.
Yazık o bebeğe ya.
Sorumluluk sahibi ol biraz.
Bebek düşmeleri o kadar kötü sonuçlar doğurabilir ki şimdi belli olmasa da ileride bir şey olursa böyle ben lanetim gibi boş laflar etmenin işe yaramadığını göreceksin. Aklını kullan. İlla yanında yatacaksa beşik vs. yoksa yatağın etrafını tamamen yumuşak şeylerle kapla. Birkaç kat yorgan mesela.
Düşse de incinmesin çocuk. İnşallah ilerde problem olmaz. Çok üzücü. 1 değil 2 değil 4 kez!
Bence bak ve al canimçok sağol hemen bakıyorum. Allah razı olsun
Bu beşik var mı bilmiyorum ama ben yapmıştım bundan. Tek tarafı indirilin kaldırılan beşikler oluyor standart her yerde. O indirilen tarafı çıkardım ve yatağımda birleştirdim. 2 sene öyle kullandım. 2, 5 kişilik yatak gibi oluyor. Yatağın bir tarafını boş bırakmayın. Yazık, ciddi bir şeyler de olabilir. Bebek bu.kenarı korumasız yatakta yatmamalı.
yatak dizaynınızı bebeğinize göre ayarlamalısınız, yatağı duvar kenarına yaslayıp açık kalan yerlere başka bir yorgan yada büyük yastıklarla set yapın ,yer yatağı yapsanız bile o kadar çocuk için etrafa set yapmanız şart. uykusuzluk git gide insanı basıyor ve elinizde olmadan sızıyorsunuz, yalnız yatarak emzirmek bebek için çok tehlikeli , 11,5 ay gece beslenmesini bırakmaya yakındır aslında. bizim dr umuz 12 aydan sonra bebek çok istemedikçe gece beslenmesini önermiyoruz demişti. olmadı yalancı emziğe filan alıştırın geceleri , Allah korusun düşmese yada boğulma tehlikesinden iyidir en azından yalancı emzik.Önceleri çok dinçtim bebeğimin nefes almasına bile uyanıyordum ama artık yorgunluktan mıdır nedir uyanamıyorum. artık çok hareketli ve gece emzirirken yanıma alıyorum. uyuyakalıyorum. toplamda dört kere ben uyudum diye bebeğim yere düştü.
yatağı duvara sıkıştırdım bazı geceler uyumayayım diye bir demlik çay içtim ama yine de olmadı. bu sabah 7 gibi bi çığlıkla uyandım bebeğim dönmüş yine düşmüş. Ben şuanda kendimi berbat hissediyorum. kafasında koca bir morluk oluştu.
Uykulu uykulu bazen yanıma aldığımı hatırlamıyorum bile. Eşime odasını ayıralım dedim. normalde duyamıyoruz başka odadan nasıl duyacağız dedi. Emzirme gece dedi. dedi de dedi. Ama anlatamadığım tek şey artık geceleri ayılamıyorum. 11.5 aylık oldu ve ben yorgun düşüyorum. Ne yapsam acaba. yer yatağı mı yapsam? odasını mı ayırsam? Ben başka bir odada mı yatsam. Uyanırsa eşim gelip uyandırsın. Ama onu da istemdi. Seni uyandırmakla mı uğraşacağım dedi. Uykumu açacak ne yapsam. Bu arada bebeğim yatarak emiyor. kucağımda emmiyor. üçüncü ayından beri öyle alıştı. kucağıma alınca atıyor kendini sağa sola. emmiyor
Önceleri çok dinçtim bebeğimin nefes almasına bile uyanıyordum ama artık yorgunluktan mıdır nedir uyanamıyorum. artık çok hareketli ve gece emzirirken yanıma alıyorum. uyuyakalıyorum. toplamda dört kere ben uyudum diye bebeğim yere düştü.
yatağı duvara sıkıştırdım bazı geceler uyumayayım diye bir demlik çay içtim ama yine de olmadı. bu sabah 7 gibi bi çığlıkla uyandım bebeğim dönmüş yine düşmüş. Ben şuanda kendimi berbat hissediyorum. kafasında koca bir morluk oluştu.
Uykulu uykulu bazen yanıma aldığımı hatırlamıyorum bile. Eşime odasını ayıralım dedim. normalde duyamıyoruz başka odadan nasıl duyacağız dedi. Emzirme gece dedi. dedi de dedi. Ama anlatamadığım tek şey artık geceleri ayılamıyorum. 11.5 aylık oldu ve ben yorgun düşüyorum. Ne yapsam acaba. yer yatağı mı yapsam? odasını mı ayırsam? Ben başka bir odada mı yatsam. Uyanırsa eşim gelip uyandırsın. Ama onu da istemdi. Seni uyandırmakla mı uğraşacağım dedi. Uykumu açacak ne yapsam. Bu arada bebeğim yatarak emiyor. kucağımda emmiyor. üçüncü ayından beri öyle alıştı. kucağıma alınca atıyor kendini sağa sola. emmiyor
[/QUOTE
benim oğlum da 1.5 yaşında düştü hem de ne düşme kurekcik kemiği kırıldı hala aklıma geldikçe yuregim acıyor ben ondan çok aglamistim çok şükür iyileşti ama ben o günden sonra daha emzirirken uyuyamadim en iyi çözüm yer yatağı bir tarafı duvara Daya duvar kenarına yastık diz öbür tarafta da sen yat sütten kesene kadar öyle idare et inşallah bir daha olmaz melekler korusun yavrularimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?