Bebeğim 40 gündür aynı kiloda , canım çok sıkılıyor.

birde benim bebeğim çok hareketli eli kolu ayağı hiç durmuyyor ondan da kilo almayabilir diye düşünüyorum

Canım bencede bebişin kilosu iyi Alah bağışlasın.
Ama diğer aylarda kilo alımı normal gidip te bu ay durması bence hareketlenmeden de olabilir ama dr.un görmesinde fayda var. Benimkide her ay 1 kilo alıyodu bu ay 300 gr. almış. Dr. gelme bu ay demişti ama gittim. Çok iyi etmişsin bir muayene edelim, böyle değişiklikleri takip etmemiz lazım dedi. Altta yatan başka neden olabilir diye.

Hee ne oldu dersen hiçbişiy yok turp gibi deyip yolladı ama benim içime sular serpildi sempatiksalakcinni

Ayynı benim kocik.. Doğduğu günden beri her ağlamada mama ver mama ver. Ama ona inat yapcam diye altıncı aya girdik vermedim iyi de oldu....Belki inatlaşmasak sıkıntılı hallerde verirdim kaydirigubbakcemile3

ceylancım bence de götür.. bide sen demir ve çinko ilacına başladınmı bu aylarda ondan kaynaklı olabiliyormuş nilde geçen ay nerdeyse hiç kilo almamıştı... demir ve çinko eksikliğinden olabiir dedi sütün yetmiyo olabilir dedi belki hepsini bitiriyordur dei. bende emdikten sonra gene sütüm geliyo dedim.. demir ve çinkoya başladık. 15 günde en az 200 gram almazsa getir enfeksiyon tekrar etmiş olabilir dedi. aşıya götürdüğümde tartıldı 300 gram almıştı. o yüzden dr a götürmedim...ama sen bi götür belki enfeksiyon olabilir olmayadabilir tabiyki ama enfeksiyonda zamanın teşhis konulması ve önlem alınması gerekiyormuş...

kızlar benim bebeğimde 3750 doğmuştu şuanki kilosu 7700 15 gün önce aşıda 7500 gelmişti 15 günde 200 gram az değilmi sizce normalmi

bebek için mi demir ve çinko sağlık ocağında verdiler demir ilacı birde vitamin kullanıyorum.

bebek için mi demir ve çinko sağlık ocağında verdiler demir ilacı birde vitamin kullanıyorum.

evet canım bebek için demir ve çinko...dedi dr. ferrum verdi ve zinco şurup. ferrum kan (demir) olduğuna göre zinco da ç,nko içeriyodur diye düşünüyorum.. diğer d vitamini zaten doğduğundan beri nerdeyse kullanılıyo 1. yaşına kadar da kullanılacakmış galiba.

benim kızımda 6900 kilo ve alttaki ticker göre ise senin kızınla aynı ayda.. kilosu iyi. emmesinde sorun yoksa problem yoktur sanırım eğer biraz daha artmazsa sağlık ocağına sorarsın... sevgiler

Sağol canım ama 2 haftadır hiç kilo almadığı için telaşlandım işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…