Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kizlar her keze merhaba öncelikle. Kizim henüz 5 aylik ama sütüm yetmiyor doymuyor. Mama veriyorum sevmiyor ama meyve püresi verince istiyor sanki artık çorba, muhallebi gibi şeyler istiyor. Sizce erken mi yok sa yavaş yavaş çorba vermeli miyim . Ilk çocuğum deyil ama sanki ilk gibi hic bir şey bilmiyor muş gibi heyecan yapıyorum. Sizlerin bilgilerinize ihtiyacım var simdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Ne demek tatlım
Valla bazı doktorlar verin bazi doktorlar vermeyin diyorlar kızım beni hiç emmedi zaten hep mamayla besledik sonra doktorumuza sorduk sebze çorbası bisküviyi yoğurtla iyice ezip verin dedi ben hippin biskuvisini aldım onunla yediriyorum sonra muhallebi falan yiyor ..muhabbeye süt koymuyoruz onun yerine smadan koyuyoruz (smaları yemiyordu kizım böylelikle yediriyoruz)