Bebegim 5 aylik ve ben sanırım hamileyim !

Hayırlısı olsun öncelikle.
Aynı durumu yaşayan biri olarak söyleyeyim ki dünyanın sonu değil.
Şuan 15 aylık ve 1 haftalık olmak üzere 2 bebegim var.
Özellikle hamilelik sürecinde bir bebeğe yetebilmek çok güç ama doğum yapınca değer diyorsunuz.
Önümde çok zor hatta çıldıracağım günler, yıllar olduğunu bilsem de çok şükür iyi ki olmuş.
Eğer hamile değilseniz de bütün koruma yöntemlerini kullanın, bundan sonra ben öyle yapacağım.

Bunu kime yazdınız sordunuz bizde cevapliyoruz

Ayy siz ertesi gun hapiyla hamile kalan uyesiniz degil mi? Ilk defa duymuştum da sanırım asla unutmam doğum yaptınız demek, huzurla sağlıkla buyutun inşallah

Allah hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin iki kardeş beraber büyür artk ne güzel sanada Allah yardım etsin :))

Yarın test yapacagim. Hatırlıyorum da eskiden de hamile oldugumu saninca karnim sis gibi gelirdi. Korkum olduğu için başıma gelmesinden korkuyorum ondan böyle hissediyorum (insAllah) diyor,yarın test yapmak üzere uykuya dalıyorum hazır oglum uyuyakalmisken.
Allah iyi niyetle yorum yapan herkesten razi olsun...
Mune konuyu kapatır misin rica etsem?

Allah yardimciniz olsun yerinizde olmam insAllah

Ayy siz ertesi gun hapiyla hamile kalan uyesiniz degil mi? Ilk defa duymuştum da sanırım asla unutmam doğum yaptınız demek, huzurla sağlıkla buyutun inşallah
Evet evet ta kendisiyim
Milyonluk piyango bana vurdu
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Aminn

Evet evet ta kendisiyim
Milyonluk piyango bana vurdu
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Sizinki gerçekten tam bir piyango vuruşu. Ama konu sahibi korunmuyor. Ben hamile olduğunu sanmıyorum ama arada dunyalaaaaar kadar fark var

Sizinki gerçekten tam bir piyango vuruşu. Ama konu sahibi korunmuyor. Ben hamile olduğunu sanmıyorum ama arada dunyalaaaaar kadar fark var
Gerçekleri söylersem inşallah hamile değildir. Buradan hemen 2.bebek düşünen kadınlara da örnek olsun bu durum.
Zorluğunu geçtim oğlum resmen travma geçiriyor, bütün karakteri değişti ve hicbir şekilde sakinlestiremiyoruz, benı istemiyor bebeği görünce krize giriyor.
Minnacik yavruma yaşattıklarım için vicdan azabından ölüyorum.
Diğer bir yandan eşim sağolsun hem hamilelikte hem de şuanda çok yardımı oluyor hatta büyük oğlumla tamamen o ilgileniyor.
Aile desteğini söylemiyorum bile son 2 aydır surekli yanımdaki biri var ve de bakıcımız olacak mecburen.
İki bebegin altından anca bu kadar insan kalkabiliyoruz.
Maddi manevi yeterliliği olmayan kimse düşünmesin, çelik don giyilse yeri yani.
Eğer konu sahibi hamile değilse ve sorunlu bir evliliği var anladığım kadarıyla, cinsel münasebeti keserdim ben olsam en iyi korunma yöntemi olarak!

Zaten kesmekten halliceydik. Eşim düzeltiyor kendini bu aralar ama yok asla asla suan ikimizde korku içindeyiz. Bugün test aradık bulamadik. Neyse bu sefer kesim uyuyorum Allah yardimciniz olsun diyeyim tekrar şu sevgilisi sirnaktan gelen kızı merak ediyordum onu bekliyordum ama yazmayacak galiba :)

Ama siz ciddi bir önlem almışsınız. Buna rağmen Allah vermiş. Bence vicdan azabı cekeceginiz bir durum değil. İçinizi rahat tutmaya çalışın. Eşiniz anlayışlı, aileniz destekci, bakıcı imkanınız da var. Zor durumun içindeki iyi paydalar sizde. Büyüyünce de inşallah çok guzel arkadaş olurlar birbirlerine, sizi aramazlar bile kendi aralarında oylarlar. Allah kolaylık versin, iyi yanlarını düşünmeye çalışın.
Konu sahibinde de bebek varsa, maddi manevi imkanlar haricinde ona da aynı şeyleri söylerim. Neticede Allah'ın verdiği can artık, yapacak birşey yok. Ama maddi manevi zor bir evlilikte korunmamak bile bile lades olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…