Bebegim 5 aylik ve ben sanırım hamileyim !

20 gün dedeğil yaklaşık 2 aylik olmalı. Acaba üstüne mi adet oldum

Dikişlerim de onlarla buyur artik
bazen senin gercek olmadigini dusunmek istiyorum. daha once hamile olmamis olsan kipirtilarin ne zaman hissedilecegini bilmiyor derim. ikunci hamilelikte daha erken hissediliyor diyorlar ama ben ilkini 16. haftada ikinciyi 18. haftada hissettim yani o da bir iddiadan ileri degil ayrica kizum 7.5 aylikti hamile kaldigimda 16 ay var iki sezeryan arasinda hic de dikislerim buyumedi hangi cagda yasiyoruz?
lutfen biraz sakin ol. hayati kendinede bebegine de zehir ediyorsun.

Konu sahibi hamile değilsinizdir umarım, ama korunmadığınız için her şey mümkün.

Bir arkadaşım, karnı büyüyüp bebiş hareketleninip doktora öylesine muayeneyr gidince öğrendi, ilk doğumundan sonra hala adet görmediğini sanıyormuş. İkisinin arası 13 ay sanırım onun da. O gayet güzel kotardı bence. Sizib de hanilelik durumu varsa iyisini düşünün, iyisi olsun.

Hamile olduğunuzu sanmıyorum ben de aynı endişelerle test yaptım hareket hissi hariç. 16 haziran doğumlu oğlum. Geçen gün aniden hamilelikte rahatsız olduğum kokulardan tiksindim. Korkmuştum ama birşey yok. Sizin de olduğunu sanmıyorum. Ayrıca sezaryenden sonra sağlıklı süre iki yıl olsa da iki ay sonra bile hamile kalıp sağlıklı doğum yapılabiliyor lütfen endişelenmeyin.

Deildr ya kipirdiycak kadar olsa tabiki ortaya cikardi.emin ol kuruntun

Konu sahibini hatırlıyorum gerçekten önce psikolojik sorunlarınızı cozmelisiniz. Üstüne görmek yaygın bir durum değildir bence hamile değilsiniz.

Ben sana o yorumu benim eski konularima bakıp bakıp yeni konulari saboteye gelme diye empati amaçlı yapmıştım ama işe yaramamış görüyorum ki

Yarın önce test sonra insAllah hap alacağım. Daha önce hiç kullanmadik gerek yoktu.

Emzirmiyorum. Ve şimdi farkettim uyusuk olan bölgede (dikisin üstü) his geri gelmeye başlamış. Sanırım o.

Evet o günah dolu pis günleri animsamak istemiyorum :) sonra vitamin depolari ozellikle D3 nerdeyse sifira yakin çıktı bende ondandır dedi aile hekimim,orta yolu bulduk.

Sizden daha fazla dogum yapan kadin gören kd doktorum,her telden hastaya cevap veren,şahit olan aile hekimim, ilk aylarda çocuğumu her panik olusumda koşarak götürdüğüm sayısız çocuk doktorunun dediğine göre o zaman ki duygularim bir çok yeni annede görünen,belli bir zaman sonra gecebilen, bende de geçtiğini inandiklari bir durummus. Her konuda tekrar tekrar soyletmeseniz keşke yada ben daha gamsız olabilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…