Çocuk Hastalıkları Bebeğim 5 Gündür Kaka Yapmıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kızım 2 aylık ilk zamanlarda çok düzenliydi kakası saati vs belliydi ama şimdi yapamıyor evet anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal ama kızım 2. Günde nefesi kesilene kadar ağlıyor baya içini çeke çeke 😓 mecbur kalıyorum yarım fitil verince yapıyor ama poposuna uyaran olmadan yapması lazım sonra alışıyormuş . Ne yapacağımı şaşırdım zeytinyağı falanda veriyorum ama işe yaramıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mesajı okuyamadım başlıktan yola cıkarak cevap verıyorum ;)
sadece anne sütü alan bebeklerın 10 gune kadar yapmaması normal..
sütün buyuk cogunlugu yag ve sudan olusuyor yağ kg alımı için su ise zaten idrarla atılıyor.
bebek havadan aldıgı tozları ev akarlarını elını emerken aldıgı tüğ vs gıbı pisliklerı dıskı yoluyla atıyor..
ama bebegın bulundugu ortam havalandırılmıs toz alınmıs vs ıse vucuduna aldıgı dışkılanması gereken seyler az oldugu ıcınde dışkılama olmuyor..
dıkkat edın mesela evınızde buyuk bır temızlık yapın bebişi yıkayın nevresımını carsafını değiştırın baya bi süre yapmaz ;)
bebegın ne kadar sıklıkla kaka yaptıgının bı onemı yok yaptıgında nasıl yaptıgı önemlı olan..
altın sarısı ve cıvık sekılde yapıyorsa doyuyordur ve sorun yoktur.
idrarını sıklıkla yapıyorsa hiç korkma, kaka yolu gözleme bırak ısterse 10 gunde 1 yapsın :34:

Back