- Konu Sahibi deryaevren
bende cuma doktora gittim bebeğim 500 gr 30 cm dedi 22 haftalık hamileyim ayına göre çokiyi dedi allahım sağsalimkucagımıza almak nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş esracım allahıma dua ediyorum inşş rabbim hemen verir sanada o duyguyu tatırır inş
Masallah hem boylu hemde kilolu. Allahim saglicakla kucagina almayida nasip etsin.
:) dalyan gıbı olacak maş :)))))))
:) dalyan gıbı olacak maş :)))))))
Simdi öyle gibi ama sonrasi nasil olacak allah bilir. Bizde yarin ogrenecegiz hayirlisiyla.
senın hamıleleıgın nasıl gıdıor
bebegın cınsıyetı ney ?
bu sıteye ılk geldıgımde konustugum ılk kişilerden bırıydın
sımdı anne oluorsun
zaman nasıl gecıor yha
rabbm bızede nasp eyle ne olursun.......
deryacıgım saglıklı olsunda kılo boy bahane
:) bız gene severız onu
Canim insanin hayatinda öyle seyler oluyorki akil bile erdiremiyorsun, seninle ilk konusmaya basladigimiz zamandan hamile kalana kadar kac tup bebek yaptimda tutmadi sonra kendiliginden geldi yavrun. Sende inan ve allaha dua et olacak insallah.
Bebegimiz masallah iyi hergün hissediyorum, masallah. Cinsiyetimiz oglen belli olacak, insallahBoyunu ve kilosunu bende meraak ediyorum. Cok istahsizlik var, yemek tiksintisi var yediklerimi aninda kusuyorum migdeyide kusturdüm. Kas ve pelvik agrilarim var isyerinden hastalik yaptim evdeyim artik. Ama bunlara sükur, bebegim saglikli gelsinde gerisi önemli degil.
Hic kilo almadim 1 gr. bile almadim biliyormusun canim, gerci uzulmeyim sevinmem lazim olumunekankayizsmile