bebeğim 500 gr 30 cm

deryaevren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
342
7
46
37
İzmir
bende cuma doktora gittim bebeğim 500 gr 30 cm dedi 22 haftalık hamileyim ayına göre çokiyi dedi allahım sağsalimkucagımıza almak nasip etsin

bende 13 haftalik hamileyim :CüvCüv: Dilerim senin gibi kilosuna boyuna sevinecegim günlerde gelir..
Allahim yardimcimizolsun :Saruboceq:

Simdi öyle gibi ama sonrasi nasil olacak allah bilir. Bizde yarin ogrenecegiz hayirlisiyla.

senın hamıleleıgın nasıl gıdıor
bebegın cınsıyetı ney ?
bu sıteye ılk geldıgımde konustugum ılk kişilerden bırıydın
sımdı anne oluorsun
zaman nasıl gecıor yha
rabbm bızede nasp eyle ne olursun.......

deryacıgım saglıklı olsunda kılo boy bahane
:) bız gene severız onu

Canim insanin hayatinda öyle seyler oluyorki akil bile erdiremiyorsun, seninle ilk konusmaya basladigimiz zamandan hamile kalana kadar kac tup bebek yaptimda tutmadi sonra kendiliginden geldi yavrun. Sende inan ve allaha dua et olacak insallah.

Bebegimiz masallah iyi hergün hissediyorum, masallah. Cinsiyetimiz oglen belli olacak, insallah Boyunu ve kilosunu bende meraak ediyorum. Cok istahsizlik var, yemek tiksintisi var yediklerimi aninda kusuyorum migdeyide kusturdüm. Kas ve pelvik agrilarim var isyerinden hastalik yaptim evdeyim artik. Ama bunlara sükur, bebegim saglikli gelsinde gerisi önemli degil.
Hic kilo almadim 1 gr. bile almadim biliyormusun canim, gerci uzulmeyim sevinmem lazim olumunekankayizsmile

cok merak ettım cınsıyetını
banada haber ver....
laubalı zor bır surecmı tup bebek
benım ılk denemem ekımde olacak naspse
doktor yasın kucuk o bakımdan sansın yuksek olabılır dedi
bızımkısı erkek ınferlıtesı
cok korkuyorum vede cok heyecanlıyım
hem maddı hem manevı yonden allh emeklerımızı bosa cıkarmasın canm ınşşşş
sende saglıklan al melegını kucagına ınşşşş
duanı ne olursun eksık etme canım benım
artık allha tevekkul etmekten baska carem yok
herseyın hayırlısını versın dıorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…