Bebegim 7 ay 3 günlük haa yuvarlanmiyor donmuyor

bilgebilgic

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
38
12
18
Arkadaşlar bebegim şuan 7 ay 3 günlük gecen ay kontrolde 8 kg 66 cm uzunluğundaydı . şuan ne kadar bilemiyorum ... Anne sutu + kasik mamasi+ meyve sebze pureleri + çorbalardan az az ek gida olarak veriyorum .... Bebegim sağ ve sol omuzuna rahatlıkla dönebiliyor ama yüz üstünden sirt üstüne , sirt üstünden yüz üstüne donemiyor çok nadir oyuncak vs almaya valisirken kaza kudret dönüyor :) tembellikten mi bilemiyorum günde 1 saat toplamda karin üzerinde birakip oynatiyorum bu şekilde sirt ve boyun kaslari gucleniyormus ama israrla kendi isteğiyle dönmuyor bebeği Gec donen varmi tam anlamıyla sirt üstündeyken yüz ustu , yüz üstündeyken sirt üzerine bebekleriniz kacinci ayda dondu ... Onun dişinda algilamasi oyun oynamasi elini ayagini kullanması herşeyi Ayina uyumlu ve normal kafama takilan geç mi kaldik dönmek için

Canım her bebeğin gelişimi farklıdır Maasallah kuzuya benim kızım 2 aylıktan başladı sağa sola oynamaya hatta bi gün az kalsın koltuktan düşüyordu 5 aylık olduğunda istediği gibi dönüyordu kendi kendine bak mesela benim kızım ters emekleri hep geri geri gitti koltukların altına giriyordu çıkmayınca ağlıyordu 7 aylıkkendi tutunup kendini kaldırdı 7 buçuk aylık sıraladı 11 aylık yürüdü canım sen bunlara takılma bebisin sağlıklı olsun yeter gerisi her türlü gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…