TeDiş çıkarma dönemindedir muhtemelen o yüzden yemiyordur.
Sadece aptamil mi? Ek gidaya gecmediniz mi?9 aylık bebeğim var aptamil kullanıyorum.zayıflamaya başladı mamayı az yiyor
Baska birsey yemiyor muAptamil ve çorba
Bir doktora gidin. Kilo alimi yavaslayabilir ya da durabilir ama kilo vermesi cokta normal degil. 9. Ay da bircok sey verilebiliyor. Sebzelerden cogu. Balik cesitleri, kiyma gibiYoğurt az yiyor.neler verebilirim
farkli besinleri de almali. Meyve pureleri, sebzeler. Corbadan ziyade kati besinler.Aptamil ve çorba
Internetten araştırın ek gıdaya nasıl gecilir. Besinler nasil verilebililir. Hangi besin kaçıncı ayda verilir. Şuan püre seklinde, catalla ezerek verebilirsiniz hatta alıştırırsanız blw yöntemi ile kendi bile ısırarak yiyebilir.Yoğurt az yiyor.neler verebilirim
farkli besinleri de almali. Meyve pureleri, sebzeler. Corbadan ziyade kati besinler.Aptamil ve çorba
Evet yumurta sarisida verebilirsinizAma daha çiğneyemiyor eline bisküvi vermiştim yutamıyor daha.yumurta sarısı da dahilmi söylediklerinize
Buskivi degilde kabak havuc haşlayıp ne yumusak ne sert sekilde verebilirsiniz. Ya da catalla ezin ama aşırı püre yapmayin. Meyveleri ezip verin. Ögürürse korkmayın.Ama daha çiğneyemiyor eline bisküvi vermiştim yutamıyor daha.yumurta sarısı da dahilmi söylediklerinize
Eline verebileceginiz sebzeli haslayin koyun onune birakin dagitsin. Ilk baslarda yerlere atacaktir ezip parcalayacaktir bu cok normal onlari tanimaya basladiktan sonra agzina goturecektir. Kasikta koyun deneye deney alisacaktir. Siz kati gida vermezseniz 1 yasina da gelse cigneyemecektir.Ama daha çiğneyemiyor eline bisküvi vermiştim yutamıyor daha.yumurta sarısı da dahilmi söylediklerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?