Bebek Beslenmesi Bebeğim 9 aylık zayıflamaya başladı.aptamil kullanıyorum az yiyor mamasın

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Inac

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2019
16
2
1
48
9 aylık bebeğim var aptamil kullanıyorum.zayıflamaya başladı mamayı az yiyor

Dönem dönem kilo alımı durur, boy uzamaya başlar. Belki o döneme girmiştir :)

Diş çıkarma dönemindedir muhtemelen o yüzden yemiyordur.

9 aydan sonra mutfak yemeklerine geciliyor diye hatirliyorum ama uzun zaman gectiginden emin olamadim

Yoğurt az yiyor.neler verebilirim

Bir doktora gidin. Kilo alimi yavaslayabilir ya da durabilir ama kilo vermesi cokta normal degil. 9. Ay da bircok sey verilebiliyor. Sebzelerden cogu. Balik cesitleri, kiyma gibi

yoğurdu az tadıyor ama yemiyor fazla

Ama daha çiğneyemiyor eline bisküvi vermiştim yutamıyor daha.yumurta sarısı da dahilmi söylediklerinize

Internetten araştırın ek gıdaya nasıl gecilir. Besinler nasil verilebililir. Hangi besin kaçıncı ayda verilir. Şuan püre seklinde, catalla ezerek verebilirsiniz hatta alıştırırsanız blw yöntemi ile kendi bile ısırarak yiyebilir.

Teşekkür ederim ilginiz için

Ama daha çiğneyemiyor eline bisküvi vermiştim yutamıyor daha.yumurta sarısı da dahilmi söylediklerinize
Buskivi degilde kabak havuc haşlayıp ne yumusak ne sert sekilde verebilirsiniz. Ya da catalla ezin ama aşırı püre yapmayin. Meyveleri ezip verin. Ögürürse korkmayın.

Eline verebileceginiz sebzeli haslayin koyun onune birakin dagitsin. Ilk baslarda yerlere atacaktir ezip parcalayacaktir bu cok normal onlari tanimaya basladiktan sonra agzina goturecektir. Kasikta koyun deneye deney alisacaktir. Siz kati gida vermezseniz 1 yasina da gelse cigneyemecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…