bu aydaki bebeklerin emme refleksi guçludur, açlikdan emmiyorBebegim 2.5aylik 2890 dogdu 5900 suanda kilo su hakkinda bsy solemedi doktor ... Emziriorum memeyi aliyo fakat sutum hemen bitiyo ve devami gelmeyince aglamaya basliyor... Su cok tuketiyorum yesillik olsun emziren anneler icin caylar olsun fayda etmiyor... Mamayida kolay kolay almiyor zorla veriyorum gazi oluyor evet gaz damlasi kullaniorun ama mama vermeyince habire agliyor yakasini ve elini emmeye basluyor
annelik kolay deilUykum. Paramparca malesef 1_2 gece gibi uyuyor 7.30 gibi sabah uyaniyor bebegim snrada hep yarim saat bir saat aralklarla 11e kadar falan uyuyor.. 2-3 saatte bir 60 yada 90 cc yiyor genelde ama once emziriorum sutum olmasada.. yakinim cok ama yardimci olabilecek kimse yok herkesn kendi isi basindan askin zaten malesef annem yanimdaydi oda yengeme gitmek zorunda kaldi yeni dogum yapti oda
Uykum. Paramparca malesef 1_2 gece gibi uyuyor 7.30 gibi sabah uyaniyor bebegim snrada hep yarim saat bir saat aralklarla 11e kadar falan uyuyor.. 2-3 saatte bir 60 yada 90 cc yiyor genelde ama once emziriorum sutum olmasada.. yakinim cok ama yardimci olabilecek kimse yok herkesn kendi isi basindan askin zaten malesef annem yanimdaydi oda yengeme gitmek zorunda kaldi yeni dogum yapti oda
Gecede ben bakiyorum surekli esim cok yogun calisiyor. Bebegimle ilgilenirken zorlanmiorum ama yipraniuorum kendime hic vakit ayiramiyorun cunku kucaga alistirdi herkes kucaga alinca... Gunduz hic rahat vermiyor.
3 cesit cay var bende hepsinide ayni anda iciyorum gun icerisinde... Evet mamayi yavas yavas azaltmaya basladim artik bugun. Huysuzluk yapsada 60 cc den fzla vermiyorum bakalim neolacak... Meme emerken cok gazi geliyor aslinda gaz yapacak birseyde yemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?