- Konu Sahibi zeplin3544
-
bebeğim hiç ağlamıyornormal doğum yaptım doğarken kanalda sıkıştı oğlum. doğduğunda ağlamadı . sonra 4 gun hastanede yattı yoğun bakımda . 1. ve 2. gunlerde yoğun bakımın kapsında baktığımda ağlıyordu. neyse şimdi evimizde bebeğimiz ama ağladığını görmedim .sinirlenince ıhhnn mırın kırın yapıyor kafası kızarıyor gene ağlamıyor. çocuk ilk haftalarda ağlamayabilir mi ?
topuk kanı alınırkendemı ağlamadı
Benimkinin alınırken ortalık yıkıldı ah melegim nasııl ağladı ben bile canının yanmasına dayanamamıştım canı yanıyor diyip diyip ağladım
bebeğim hiç ağlamıyornormal doğum yaptım doğarken kanalda sıkıştı oğlum. doğduğunda ağlamadı . sonra 4 gun hastanede yattı yoğun bakımda . 1. ve 2. gunlerde yoğun bakımın kapsında baktığımda ağlıyordu. neyse şimdi evimizde bebeğimiz ama ağladığını görmedim .sinirlenince ıhhnn mırın kırın yapıyor kafası kızarıyor gene ağlamıyor. çocuk ilk haftalarda ağlamayabilir mi ?
53 GÜNLÜK BEBEĞİM VAR..BEBEĞİM AĞLAMIYOR...ACIKINCA MIZILDANIYOR.GERİNİYOR AMA AĞLAMIYOR.BAZEN 5-6 SAAT ARALIKSIZ UYUDUĞU OLUYOR.SADECE BANYO YAPARKEN VE ÇIPLAK KALDIĞINDA AĞLIYOR.SARILIK YA DA HİPOTİROİDİ YOK.AŞI VURULDU AĞLAMADI.ELİNDEN KAN ALINDI AĞLAMADI.ALLAH KORUSUN 2 TANE HASTALIĞIN BELIRTILERI ARASINDA ACIYA KARSI DUYARSIZLIK VAR.ÇOK KORKUYORUM ÇOOOOKKKK...Benim bebeğimde doğduğunda çok ağlayan bir bebek değildi acıktığında bile eh eh liyoduilk aşısında ağlayamamıstı hatta hemşiresi ağlamayı öğrenmemiş dedi . Arada bi ağlatın cigerleri gelişsin dedi. Şuan 7 aylık tabikide ağliyor demekki senin bebeğinde uysal zamanla o da başlar ağlamaya
53 GÜNLÜK BEBEĞİM VAR..BEBEĞİM AĞLAMIYOR...ACIKINCA MIZILDANIYOR.GERİNİYOR AMA AĞLAMIYOR.BAZEN 5-6 SAAT ARALIKSIZ UYUDUĞU OLUYOR.SADECE BANYO YAPARKEN VE ÇIPLAK KALDIĞINDA AĞLIYOR.SARILIK YA DA HİPOTİROİDİ YOK.AŞI VURULDU AĞLAMADI.ELİNDEN KAN ALINDI AĞLAMADI.ALLAH KORUSUN 2 TANE HASTALIĞIN BELIRTILERI ARASINDA ACIYA KARSI DUYARSIZLIK VAR.ÇOK KORKUYORUM ÇOOOOKKKK...çok geçmiş olsun cnm ne durumdasın bebeğimiz nasıl neler yaptı doktor kontrollerin ne aşamada aynı olay bizdede yaşandı 31 masyıs2012 doğumlu yazışalım lütfen
53 GÜNLÜK BEBEĞİM VAR..BEBEĞİM AĞLAMIYOR...ACIKINCA MIZILDANIYOR.GERİNİYOR AMA AĞLAMIYOR.BAZEN 5-6 SAAT ARALIKSIZ UYUDUĞU OLUYOR.SADECE BANYO YAPARKEN VE ÇIPLAK KALDIĞINDA AĞLIYOR.SARILIK YA DA HİPOTİROİDİ YOK.AŞI VURULDU AĞLAMADI.ELİNDEN KAN ALINDI AĞLAMADI.ALLAH KORUSUN 2 TANE HASTALIĞIN BELIRTILERI ARASINDA ACIYA KARSI DUYARSIZLIK VAR.ÇOK KORKUYORUM ÇOOOOKKKK...Merak etme huyu öyledir. benim ki de öyle. Çok yaygaracı değil. Bir de zamanla öğreniyorlar. Benimki çok acıkıp canı yandığında ağlıyor. Genelde homurdanmayı ya da mızmızlanmayı tercih ediyor. Önceden daha da az ağlardı. Sıkıntı etme. Benimki de doğduğunda bir kaç saniye vviyakladı. Çok sıkıntılanığında susturamıyoruz. Mesela elini ayağını tuttuğumuzda. Aşıya sünnete değil tuttuğumuza kızdı ağladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?