Arkadaşlar doğum yapalı 1 hafta oldu . bebeğimin altını değiştirirken terliyorum vallabaşkalarının çocukları altı değişirken nasıl rahatlıyor görüyorum . benim ki yıkıyor ortalığı çok ağlıyor. Pişik de değil , Geceleri mahvoluyorum O ağlayınca Strese giriyorum . Sizlerde de böyle bir durum olmuş muydu ? Yarın doktora gidicez sorucam bakalım
ay sen dogrudun mu ne zaman dogrudun hay allahım ya kıyamam allah uzun ömürlü etsin aman aman maaşallah cnaım ya kıyamam artık anne oldun he ay maaşallah rabbim saglıkla buyutmeyi nasipe tsin hayırlı evlat olsun hem bu dünyana hemde öbür dünyanıza ay gibi dogsun amin
ay ben sana kıyamam zaman ile send ealışırsın normal olarka toyluk var şu an ne de olsa tecrübesizlik ilk çocuk demi zaman ile oda alışır bazı bebekelr bu konuda pek bir huysuz oluyor canım ya allahım tez elden hepinizin yarıdmcı olsun tabi bizleirnde amina.s.
Canım güzel dileklerin için teşekkür ederim . hamile misin yoksa çocuğun var mı bilemiyorum , ama bende senin için aynı dileklerde bulunuyorum .
canım benim bende hamileiym bzi sen ile bir ara atımıştık hatta sen galiba d rmuayenesinde korkmuşsun bend eo zaman la biraz fazla agresiftim sana biraz sert çıkmıştımyerimseniben ama merak ediyordum dogurup dogrumadıgını sonradna unuttum bend ehamileiyim kızım olacka inşaallah ama 25 haziran da yavvvvvvvv şutarafagitti yani daha var ühühühühü bir gelse de haziran bend eyırtınsam şu sitede uyumuoyr aştını baglatmıoyr aglıyor diye:roflol::roflol::roflol::roflol: bu zaman kadar süre çabuk geçmişti ama sanki zaman durdu nilcim yaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?